Keystone logo

12 Kandidaatti Ohjelmat sisään Poliittinen historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Historia
 • Poliittinen historia
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (12)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Poliittinen historia

  Korkeakoulut ja yliopistot palkitsevat kandidaatin tutkintoja, ja ne yleensä kestävät 3-7 vuotta. Opiskelijat tutkivat tiettyä aihetta, jota kutsutaan joskus suuriksi. Tutkinto valmistelee opiskelijat pääsemästä työvoimaan tai jatko-ohjelmaan.

  Mikä on poliittisen historian kandidaatti? Tämä kandidaattiohjelma tutkii politiikan ja historian suhdetta. Opiskelijat löytävät kuinka poliittiset järjestelmät muokkaavat ja vaikuttavat historiallisiin tapahtumiin. Kurssilla on syvällistä tutkimusta ja kirjoittamista. Opiskelijat voivat joutua tekemään vertailevaa analyysia poliittisista ideoista, sosiaalisista liikkeistä, hallituksen politiikoista ja globaaleista asioista. Opetussuunnitelma voi kattaa alueiden, kuten Lähi-idän, Afrikan, Yhdysvaltojen, Aasian, Karibian, Latinalaisen Amerikan ja Venäjän kulttuurin, yhteiskuntien ja talouksien. Lisäksi aiheet voivat koskea arabi-israelilaista konfliktia, Britannian valtakuntaa, toisen maailmansodan, vietnamin sodan, uskonnon, rasismin tai demokratian. Osallistujilla on mahdollisuus valita alaikäinen aihe, kuten sukupuolen tutkimukset, antropologia, afrikkalaiset tutkimukset, afrikkalainen amerikkalaiset tutkimukset tai uskonnolliset opinnot.

  Poliittisen historian kandidaatin harjoittajat saavat vahvan tutkimuksen, kirjoittamisen ja analyyttisen taidon. Tämä taito asettaa heille hyötyä monilla elämänalueilla. Lisäksi nämä taidot ovat välttämättömiä auttaa heitä etenemään valitsemillaan aloilla.

  Kandidaatin tutkintoon liittyvät kustannukset vaihtelevat korkeakoulun tai yliopiston perusteella. Potentiaalisten opiskelijoiden tulisi tutkia laitoksia tarkkaan, jotta he voivat ilmoittautua kouluun, joka sopii heidän akateemisiin tavoitteisiinsa ja talousarvioonsa.

  Poliittisen historian kandidaatin tutkinnon suorittaneilla on laaja valikoima uramahdollisuuksia. Yksilöt hankkivat työpaikkoja julkishallinnossa, oppilaitoksissa, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja yksityissektorilla. Tällaisten henkilöiden tyypit ovat yhteiskuntatieteiden opettaja, tutkimusasiantuntija, toimittaja, poliittinen kampanjapäällikkö, maahanmuuttajaedustaja, voittoa tavoittelematon ohjelmajohtaja ja yhteisöjärjestäjä. Joissakin tapauksissa tutkinnon suorittaneet korkeakoulututkinnot, kuten Ph.D. tai oikeustieteen tutkinto.

  Korkeakoulut ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat verkkokursseja kandidaatin saamiseksi poliittisessa historiassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.