Keystone logo

2 Kandidaatti Ohjelmat sisään Portugalin kielen tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Portugalin kielen tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidaatti Ohjelmat sisään Portugalin kielen tutkimus

Kandidaatin tutkinto voi avata mahdollisuuksien maailman jatko-opiskelijoille vain neljän vuoden kokopäiväisen opiskelun jälkeen. Monet opiskelijat edelleen rikastuttavat oppimiskokemustansa suorittamalla osa tai kaikki heidän työssään muussa kuin omassa maassaan.

Mikä on kandidaatti portugalilaisissa opinnoissa? Useimmat tällaiset ohjelmat antavat osallistujille mahdollisuuden tutustua portugalilaisten yhteiskuntien historiallisiin, kielellisiin ja kulttuurisiin näkökohtiin keskittyen Brasilian ja Portugalin teoksiin ja saavutuksiin. Monet opetussuunnitelmat valmistelevat valmistuneita analysoimaan kirjallisuutta, joka on kirjoitettu englanniksi ja muille kielille samalla syvyydellä. Jotkin yliopistot antavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kursseja, jotka johtavat ylimääräiseen espanjalaiseen pääaineeseen.

Suurin osa tutkinnon suorittaneista toteaa, että heidän opintonsa auttavat heitä parantamaan portugalilaisten lukemista, kirjoittamistaitoja ja sujuvuutta. Jotkut katsovat, että koulutus johtaa myös parempaan ymmärrykseen lisäkielistä, joita he voivat puhua. Toiset hyötyvät hyväksymällä arvostetun maisteriohjelman.

Kandidaatin tutkinnon suorittamiseen liittyvät kulut riippuvat useista tekijöistä. Peruskysymys on, kuinka paljon koulusta peritään opetusta. Toinen alue, jota potentiaaliset opiskelijat eivät saa unohtaa, ovat elinkustannukset yliopistokaupungissa.

Ne, jotka tulevat portugalilaisen kielenkäyttäjiksi, hankkivat usein käännös- tai tulkkaustyötä joko itsenäisesti tai yrityksen kanssa. Ne, jotka haluavat levittää tietoa ja valtuuttavat muita, usein löytävät kutsumuksensa opetuksessa. Museot, kirjastot ja kulttuurilaitokset hakevat usein kandidaatin tutkinnon suorittaneita kielitaitoja. Tutkintojen haltijan historian ja kirjallisuuden tuntemus voi luoda mahdollisuuksia työskennellä mainonnassa tai matkailussa. Toiset antavat markkinarakoja, kuten puheterapia.

Vaikka portugalilaiset sanovat suurelta osin tietyillä maantieteellisillä alueilla, online-vaihtoehdoista on mahdollista oppia kieltä lähes kaikkialla. Oletko valmis käynnistämään kasvatuksellisen seikkailun? Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.