Keystone logo

Kandidaatti Ohjelmat sisään Puutarhanhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Elämäntaidot
Opintoalat
  • Elämäntaidot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Kandidaatti Ohjelmat sisään Puutarhanhoito

Kandidaatin tutkinto on useimmissa yliopistoissa tarjottava nelivuotinen tutkinto, joka tarjoaa korkeakoulututkinnon tietyllä alueella. Kun opiskelijat ansaitsevat korkeakoulututkinnon, he ovat usein päteviä aloitteleville tenttikoulutuksille tai valmistautuneet pääsemään korkeakoulututkintoihin.

Mikä on puutarhaviljelyn kandidaatti? Horticulture on kasvintuotannon kaupallisten näkökohtien tutkiminen, mukaan lukien hedelmät, vihannekset ja muut kasvit. Tämän ohjelman opiskelijat ottavat kursseja tieteenalojen, kuten biokemian, mikrobiologian ja kasvien fysiologiasta. He oppivat tekemään mittauksia tuholaisilta ja kasvipatologialta. Koulutusohjelma opettaa heille teollisuuskasvinvalmistusteollisuutta, mukaan lukien trendit ja menettelyt, jotka auttavat valmistamaan niitä tulevaisuuden alalla.

Kurssin avulla opiskelijat oppivat strategisia markkinointitaitoja, jotka tekevät heistä parempia kannattajia tuotteistaan ​​tulevaisuudessa. Koulutuksen laaja soveltamisala tuo mukanaan joustavuutta, jonka ansiosta ne pääsevät erinomaisesti esiin monilla teollisuuden eri osa-alueilla. Alemman korkeakoulututkinnon suorittamat ajankäytön taidot auttavat valmistuneita suunnittelemaan uraansa palamatta.

Puutarhan kandidaatin tutkinto-ohjelma voi kestää 4-5 vuotta, ja kustannukset vaihtelevat yliopistosta yliopistoon sekä maasta toiseen. Ennen kuin he sitoutuvat osallistumaan kouluun, on tärkeää tutkia, kuinka suuri investointitaso on.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat jatkavat usein korkeakoulututkintoihin, jotta he voivat jatkaa kartoitusta puutarhatutkimuksessa löytämään uusia tapoja kasvattaa kasveja ja kontrolloida tuholaisia. Ne, jotka keskittyvät tutkimuksiinsa puista, voivat käyttää tietoja tulla arboristeiksi, jotka ovat erikoistuneet puiden kasvuun ja poistamiseen sekä säilyttämisaloitteisiin. Maisema-urakoitsijat ovat usein puutarha-alan opiskelijoita, samoin kuin taimitarhanhoitajia.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat online-tutkinto-ohjelmia, joiden kautta voit ansaita kandidaatin tutkinnon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.