Keystone logo

9 Kandidaatti Ohjelmat sisään Puvustus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Puvustus
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (9)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Puvustus

  Bachelor in Pukusuunnittelu on loistava valinta opiskelijoille, jotka haluavat uran puku vaiheessa ja elokuva. Tämä postsecondary tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia perusasiat vaatteiden ja tekstiilien historia samalla opiskelun päällekkäisiä alueita, kuten valaistus, maisemia ja meikki.

  &nbsp

  Tulevana puku suunnittelun opiskelija, olet ehkä miettinyt, mitä on Bachelor in Pukusuunnittelu? Normaalisti tämä on kahdeksan lukukautta tutkimuksessa, joka opettaa opiskelijoille tehdä yhteistyötä muiden ammattilaisten mukana on joukko teatterin tuotannoissa. Opiskelijat käyttävät koulun teatteriesityksiä laboratoriona niiden mallit. Kun he valmistuvat, opiskelija voi olla täydellinen salkkuja malleja he loivat.

  &nbsp

  Pääaineena Pukusuunnittelu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada käytännön kokemusta kaikki osat teatterin tuotanto samalla saada mahdollisuus tuoda omat mallit elämään.Opiskelijat voivat kehittää taitojaan piirustus, suunnittelu, draping ja muiden asiaan liittyvien alojen. Ne voivat myös olla hyötyä ammatillisen palautetta koko heidän opintojaan.

  &nbsp

  Kustannukset ansaita tämän verran vaihtelevat riippuen tekijöistä, kuten missä opiskelija päättää opiskella, ohjelman kesto ja asumisesta. Opiskelemaan olisi tehtävä tutkimus valita ohjelma, joka parhaiten sopii heidän tarpeisiinsa.

  &nbsp

  Päätyttyä Pukusuunnittelu ohjelma, yksilöt voivat olla kriittisin kohteita tarvitaan tulla alan: valmis portfolio ja kokemusta suunnittelusta varsinaiseen tuotantoja. Seuraava askel voi olla hyväksyä harjoittelujakson teatterin saada kokemusta ulkopuolella kouluympäristössä. Tutkinnon voi myös löytää lähtötasona työpaikkoja vaatekaappi avustajia, tai he saattavat toimia puku suunnittelijat yhteisön teatteri tasolla. Koska he ovat edelleen saada kokemusta, valmistuneet todennäköisesti siirtyä suurempiin tuotantoihin.

  &nbsp

  On monia mahdollisuuksia opiskella puvustus maailmanlaajuisesti. Koska tämä opinto on hyvin käytännönläheinen, opiskelijat todennäköisesti osallistuu suurimman osan luokkien kampuksella. Ne voivat kuitenkin löytää ne voivat täyttää osan vaatimuksia yhdistämällä luokkahuoneessa ja online-tutkimus. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.