Keystone logo

41 Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitus ja pankkiala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Rahoitusala
 • Rahoitus ja pankkiala
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (41)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitus ja pankkiala

  Useimmat ihmiset haluavat tehdä viisaita päätöksiä, kun se tulee heidän talouttaan. On tiettyjä periaatteita, jotka auttavat ohjaamaan ihmisiä kohti älykkäitä investointeja ja rahoitusta käytäntöjä. Ansaita kandidaatin Finance and Banking voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miten rahoituslaitokset työtä ja miten säästää rahaa viisaasti.

  Mikä on Bachelor in Finance and Banking? Tämäntyyppinen ohjelma keskittyy opetella pankkien ja muiden rahoituslaitosten ajaa. Yhdistettynä muihin yleissivistys vaatimuksia oppimisen laitos, tämäntyyppinen kandidaatin tutkinto kestää noin neljä vuotta. Sen lisäksi, mitä kursseja, suuret kurssit saattavat keskittyä pankkitoiminnan periaatteiden, luotto-, toimitusjohtaja investoinnit, investointien asetukset, ja rahoituspalvelut periaatteita. Monet kurssit voivat olla täysin käytettävissä verkossa etäopiskelijat.

  Oppiminen lisää fiksu rahoituksen ja pankkitoiminnan käytäntöjä on hyvä idea, sillä lähes kaikille.Edut ansaita kandidaatin tutkinnon rahoitus- ja pankkialan sisältäisi mahdollisuuden myös ymmärtää oman talouden paremmin, sekä kyky auttaa muita järkeviä päätöksiä säästämisen ja sijoittamisen.

  Kustannukset ansaita tällaisen kandidaatin tutkinto vaihtelee riippuen siitä, missä aiot menossa kouluun. Kustannukset voivat myös vaihdella riippuen siitä, onko osallistua oppitunneille kampuksella tai verkossa. Voit selvittää kaikki kulut mukana oman rahoitus- ja pankkialan, tutkimusprofessori koulu valintasi perusteellisesti.

  Valmistuneet jotka ansaitsevat Bachelor in Finance and Banking voi löytää monia eri paikkoja niille rahoituksen alalla, varsinkin jos he aikovat kiivaammin korkeamman asteen. Tällainen ura vaihtoehdot voivat olla: Corporate Finance, pankinjohtaja, riskinhallinnasta, liiketoiminnan johtaja, myynti, kauppa, portfolio, fuusioiden, yritysostojen ja enemmän.

  Hakeminen rahoitus- ja pankkialan ohjelma on yhtä helppoa kuin menossa verkkosivuilla koulun ja hakemuksen verkossa. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.