Keystone logo

27 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitus ja taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Rahoitus ja taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitus ja taloustiede

Kandidaatin tutkinto on suorittaville opinto joka on tyypillisesti kolme-neljä vuotta pitkä keskittyen tietyn alan tai alueen etua. Opiskelijat viettävät yleensä kahden ensimmäisen vuoden loppuun yleissivistyksen vaatimukset, jotka voivat kääntää täydentävä vähäinen.

Saatat ihmetellä, mikä on kandidaatin Finance and Economics? Ohjelmassa tutkitaan aiheita, kuten rahoitus, kansainvälinen kauppa, taloudellinen suunnittelu, maailmanlaajuisesti toimivia yrityksiä, ja kansainvälisen valuuttajärjestelmän ympäristöissä. Uralla voi makrotalouden periaatteita, perusteet yritysten rahoituksen, strategisen johtamisen, investoinnit ja salkunhoito, ja johdon laskentatoimen. Tavoitteena on, että opiskelija kehittää käsitteellinen ongelmanratkaisutaitoja sekä yksilöinä ja osana joukkueen, joka yhdistää matemaattisia tekniikoita taloudellista intuition.

Edut ansaita rahoituksen ja taloustieteen kandidaatin kuuluvat hoonauksesta suullinen ja kirjallinen viestintä kykyjä, kehittää innokas organisaation ja johtamistaitoja, ja viljelemällä ihmissuhteita. Se voi myös olla ponnahduslauta uudelle rahoituksen tai taloustieteen ura tai tarjota tapa edetä on nykyinen työ.

Kustannukset kandidaatin ohjelmat eroavat koulujen, maiden, ja ohjelma pituudet. Opiskelemaan kannustetaan ottamaan yhteyttä hakutoimistoon laitoksen kanssa ohjelma, joka kiinnostaa heitä määrittämään niihin liittyvien maksuja.

Ura rahoitusta ja taloustieteen tutkinnon voi kattaa erilaisia ​​määrällisiä, tutkimus johtama teollisuuden, kuten pankki-, yritysrahoitus, vakuutusyhtiöiden ja kiinnitys yritysten, valtion virastot, koulutus, liike, ja yksityiset sijoitusyhtiöt.Jotkut yksilöt työllistymään datana tiedemiehet, investointipankkien, analyytikoille, verotarkastajasta, tilastotieteilijät, yrityskonsultit, kiinteistöjen arvioijille, rahastoista ja määrällinen analyytikot. Muita voivat päättää jatkaa opintojaan soveltamalla niiden opinnoissa kohti jatko-ohjelma.

Kansainväliset laitokset tarjoavat etäopetuksena moduulien helpottaa helppous ilmoittautuminen ja tarpeiden tyydyttämiseksi aktiivisen ammattilaisia. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.