Keystone logo

9 Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitusanalyysi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Rahoitusala
 • Rahoitusanalyysi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (9)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitusanalyysi

  Perustutkintoa ohjelma on kolmesta neljän vuoden opinnot tietyllä alalla. Puolet kursseista keskitytään yleensä yleissivistyksen, kuten tieteen, geologia, ja matematiikka. Opiskelijat altistuvat erilaisia ​​taiteet luokissa ja voivat lisätä pieniä heidän määrin haluttaessa.

  Sinulla voi olla miettimättä, mikä on Bachelor in Financial Analysis? Tämä ohjelma varustaa opiskelijoiden kehittyneitä taitoja talous- ja taloudellinen analyysi, varustamalla ne vakaan perustan miten talouksien ja markkinat toimivat. Tavoitteena on tarjota tutkinnon kanssa vankka tuntemus kaupallisesta liiketoimintaympäristössä. Opintoviikkoja vaihtelee, mutta useimmat ohjelmat sisältävät luokat yritysrahoituksesta, makrotalouden, henkilökohtaisen varallisuuden hallinta, ja tietokonemallinnuksen.

  Kandidaatteja tarjoavat opiskelijoille monia ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​etuja.Sen lisäksi, palkankorotuksen, useimmat opiskelijat pyrkivät kehittämään poikkeuksellisen suullinen ja kirjallinen viestintä, ihmissuhde kykyjä, ja organisointikykyä.

  Liittyvät kustannukset ansaita kandidaatin tutkinnon vaihdella, muiden tekijöiden ohella sijainnin toimielimen. Opiskelijoiden pitäisi ottaa yhteyttä erityinen koulut, jotka kiinnostavat heitä määrittämään ilmoittautumisten maksuja ja opetusta kustannuksia.

  Ansaita ylempää tutkintoa taloudellinen analyysi voi avata oven monia uravalintoja investointipankkitoiminta, talouden, kirjanpidon, taloussuunnittelu, ja enemmän. Jotkut valmistuneet neuvoa liiketoiminnan voiton kasvattamiseen ja vähennetään altistumista rahoitusriskejä. Toiset auttaa pääomarahastojen asiakkaita kasvattamaan sijoitussalkkuihin. Monet haluavat tulla politiikan neuvonantajien, avustaminen valtion virastot tekemään parempia valintoja työpaikkojen, talouden, julkisen liikenteen, tai asunto.Opiskelija voi myös halutessaan nopeuttaa uraansa ryhtymällä kirjanpitäjä, tilintarkastaja, tai pörssimeklari.

  Monet kansainväliset mahdollisuudet ja internet-pohjaiset ohjelmat ovat käytettävissä tarjota joustavia ja kätevä luokat, jotka vastaavat aktiivista elämää kiireisille ammattilaisille. Päästä alkuun kurssin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.