Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitussuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Rahoitusala
 • Rahoitussuunnittelu
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (16)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Rahoitussuunnittelu

  Useimmat ihmiset, jotka työskentelevät koko ajan yrittävät varattu rahaa eläkkeelle. Ansaitsemalla Bachelor in Financial Planning, voit auttaa kaikenlaisia ​​ihmisiä luoda taloudellisesti vakaan tulevaisuuden itselleen post-eläkkeelle.

  Mikä on Bachelor in Financial Planning? Tämä koulutusohjelma keskittyy perusperiaatteita rahoituksen ja onnistuneen sijoitus strategioita. Opiskelija oppii suunnittelemaan taloudellisesti vakaan tulevaisuuden. Kurssit taipumus keskittyä perusperiaatteisiin rahoituksen ja investointien sekä verotus, kiinteistö suunnittelu, eläkkeelle suunnittelu, tilinpäätösanalyysi, riskien hallinta ja enemmän. Opiskelu kestää yleensä noin neljä vuotta, ja monet koulutusohjelmat voidaan suorittaa verkossa.

  On useita etuja oppimaan lisää taloussuunnittelu, tulee pystyä paremmin hallita henkilökohtaisia ​​taloudellinen tulevaisuus.Suunnittelu eläkkeelle ja lisää on valtava osa elämää, ja tämä tutkinto, saat auttaa muita tekemään järkeviä taloudellisia valintoja tulevaisuudessa.

  Kustannukset ansaita kandidaatin tutkinnon taloussuunnittelu vaihtelee suuresti riippuen isännöivä toimielin ohjelma ja kesto tutkimuksessa. Osallistuvat luokat kampuksella voi tulla eri hintalappu kuin osallistuvat luokat verkossa. Lisätietoja kaikista kustannuksista kanssa ohjelman, sinun täytyy tutkia koulun valintasi huolella.

  Suurimmaksi osaksi, ansaita Bachelor in Financial Planning oikeutettu tutkinnon tulla taloudellinen suunnittelijat, kunhan he saavat sertifioinnin tulla Certified Financial Planner (YKP). Tämäntyyppinen työ odotetaan kasvua nopeammin kuin maassa keskimäärin Yhdysvalloissa kautta vuonna 2020. Tutkinnon tämän tyyppisessä ohjelmassa voi myös jatko-asteessa jopa korkeampi maksavat rahoitusta.

  Koska monet taloussuunnittelu ohjelmat ovat saatavilla kokonaan verkossa, se on helppo täyttää ja lähettää hakemukset Internetissä. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.