Keystone logo

15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Rahoitustalous 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Rahoitustalous
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Rahoitustalous

Bachelor in Financial Economics tarjoaa useita tyydyttävä uravaihtoehtoja henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita päätöksentekoprosesseihin ja teoriat liittyvät taloudellisten voimavarojen käyttöä. Opiskelijat, jotka ansaitsevat rahatalouden tutkinnon voi työskennellä analyytikot, kauppiaat, sijoittajat tai pankkiirit.

Mahdollisia opiskelija voi pyytää, mikä on Bachelor in Financial Economics? Tämä kandidaatin tutkinto on nelivuotinen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita ammateista maailman talouden. Ohjelma liittyy tutkimuksen taloudellisiin teorioita, malleja ja järjestelmiä sekä luotto-, velka, ja muut tekijät, jotka vaikuttavat osto ja myynti. Opiskelijat, jotka valitsevat tämän alan tutkimuksen laaditaan lähtötason tehtävissä monilla talouden areenoilla, mukaan lukien valtion tai kansainvälisillä markkinoilla.

Tämä opinto on hyödyllistä opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua uran, sertifioinnit ja korkeakoulujen taloustieteen.Painopiste vaihtelee ja voi keskittyä julkisen tai yksityisen sektorin rahoitusta, rahamarkkinat ja taloudellista kehitystä. Opiskelijat oppivat keräämään ja analysoimaan tietoja ja arvioida taloudellisia kysymyksiä.

Jokainen toimielin ympäri maailmaa on oma rekisteröinti, opetusta ja maksu aikatauluja, jotka koskevat kustannusten koulutuksen. Yksilöt, jotka haluavat ansaita rahatalouden tutkinto tulee ottaa yhteyttä laitoksiin, joissa he voivat haluta ilmoittautua oppia yksityiskohtia tähän opinnot.

Henkilö Bachelor in Financial Economics voi olla mahdollisuus päästä useita erilaisia ​​urapolkuja. Financial Analyst on yksi monista vaihtoehdoista. Nämä ammattilaiset arvioida sijoitusvaihtoehtoja ja suorituskykyä, sekä antaa tietoa ja neuvontaa yksityishenkilöille tai yrityksille pyritään tekemään investointipäätöksiä. Nonfinancial yritykset tarjoavat myös mahdollisuuksia työllisyyden kanssa tehtävissä kuten eläkerahaston hoitajien ja taloudellinen kirjanpitäjät.Monet julkiset ja yksityiset yhteisöt tarjoavat mahdollisuuksia syventäviin opintoihin ja sertifikaatit työskennellessään.

Jokainen, joka on kiinnostunut tutkinnon taloustieteen alan pitäisi aloittaa tutkimalla koulutusvaihtoehdoista. Laaja tietokanta tarjoaa tietoa laaja koulutus- ja maantieteellisten näkymiä. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.