13 Ravintolan johtaminen programs found
Suodattimet
- Kandidaatti
- BSc
- BA
- BBA
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Ravintolan johtaminen
13 Ravintolan johtaminen programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Sekoitettu, Kampuksella
Esittelyssä
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Ranska
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli, Englanti
University of Delaware
Hotelli-, ravintola- ja laitosten hallintoa
- Newark, Yhdysvallat
BA
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Koska hotelli, ravintola ja laitosten hallintoa (HRIM) opiskelija, annat teollisuudessa, jossa mahdollisuuksia on runsaasti. Ravintola-alalle on yksi maailman suurimpia työnantajia, jotka tarjoavat erinomaisen työllistymismahdollisuuksista ympäri maailmaa, olitpa kiinnostunut hotellissa, ruoka tai muun vieraanvaraisuuden toimintaa.
Mapúa Institute of Technology
Bachelor of Science in hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon
- Manila, Filippiinit
BSc
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Tämä ohjelma on suunniteltu yhdistämään teoriaa ja tekniset valmiudet antaa opiskelijoille vahva johto ja palvelua
Kendall College
Ba in ravitsemisalan (ravintola ja ravitsemusalan hallinta)
- Chicago, Yhdysvallat
- Sydney, Australia + 1 more
BA
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Ravintola ja Foodservice Management keskittyminen kursseista keskittyy kannattavuuden, markkinointia ja kehittämistä elintarvikkeiden ja juomien toimintaa.
Texas Tech University - Costa Rica
B.S. Ravintola-, hotelli- ja laitosjohtaminen
- Escazu, Costa Rica
BSc
Täysaikainen, Osa-aikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Texas Techin ravintola-, hotelli- ja laitosjohtamisen kandidaattiohjelma on yksi Yhdysvaltojen parhaista ohjelmista. Se antaa sinulle etulyöntiaseman, jota tarvitset menestyäksesi hotelli- ja ravintola-alalla, joka on perinteisesti yksi Costa Rican suurimmista taloudellisista markkinoista. Ohjelmamme, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille sekä vahvat johtamistaidot että käytännön työkokemusta, keskittyy muun muassa ruoantuotantoon, liikkeenjohtoon, hotellitoimintaan, viiniin ja väkeviin alkoholijuomiin, matkailuun ja turismiin.
Recep Tayyip Erdogan University
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
- Rize, Turkki
Kandidaatti
Kampuksella
Turkkilainen
Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta.
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Ravintola- ja catering-ala
- Helsinki, Suomi
Kandidaatti
Kampuksella
Suomalainen
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea meille yhteishaussa ja jatkuvassa haussa. Päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.
Kalayaan College
BS hotelli- ja ravintola-alalla
- Quezon City, Filippiinit
BSc
Kampuksella
Englanti
Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) on 4-vuotinen kurssi, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja asenne valmistautuessaan liittymään vieraanvaraisuusalalle joko osana tärkeitä henkilöstöresursseja valitsemillaan aloilla hotelleissa, lomakohteissa, ravintoloissa tai ateriapalveluissa tai aloittaessaan oman yrityksen millä tahansa näistä aloista.
Le Cordon Bleu University Perú
Kandidaatti vieraanvaraisuuden ja ravintola-alan hallinnossa
- Magdalena del Mar, Peru
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Käytännöllisen metodologiamme ansiosta Le Cordon Bleu kouluttaa sinut niin, että hankit tarvittavat taidot, jotta voit toimia jokaisessa työssä soveltamalla BPM (Good Practices) -standardeja ja hallitsemalla oikein maailmanluokan hotellialan hallinnollista ja kaupallista osaa. .
Sami Education Institute
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
- Inari, Suomi
Kandidaatti
Englanti, Venäjän kieli, Suomalainen, Unkarin kieli
Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana.
Lackawanna College
RAVINTOLA- JA RUOKAPALVELUJEN HALLINTA
- Scranton, Yhdysvallat
Kandidaatti
Englanti
Lackawanna College ravintola- ja ruokapalvelujohtamisen kandidaatin tutkintoon osallistuvat opiskelijat opiskelevat johtamista ja johtamista elintarvike- ja ravintola-alalla.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Kandidaatin tutkinto ravintolahallinnossa
- Philadelphia, Yhdysvallat
Kandidaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
120 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ravintolatoiminnan kandidaatin tutkinto kattaa niille opiskelijoille, jotka etsivät uraa ravintolassa ja ravintolateollisuudessa.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittu koulutustyyppi
Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen
Tyypillisesti valmistuu kolmen tai neljän vuoden, kandidaatin tutkinto myönnetään sen jälkeen, kun opiskelijat ovat suorittaneet kehittynyt rykmentin tutkimus tietyllä alalla. Kandidaatin tutkinto voi seurata tutkimuksia saavuttaa maisterin tai tohtorin tutkinto, vaikka monet opiskelijat käyttävät tämän verran mennä suoraan työvoimaan. Kandidaatin tutkinto on arvokas saavutus, joka voidaan helposti hyödyntämisen korkeamman palkattuja työpaikkoja.
Mikä on Bachelor in Restaurant Management? Tämä erikoistunut tutkinto valmentaa organisaation, asiakaspalvelua ja liiketoimintaosaamista tulla yksi monista työpaikoista ravintolassa tai hotellissa ruokapaikka asetus. Opiskelija oppii sekoitus liiketoiminnan periaatteita, elintarvikkeisiin liittyviä parhaita käytäntöjä ja yrittäjyystaitoja. Tämän tyyppinen tutkinto myös tyypillisesti aseiden opiskelijoille tietoa puhtaanapito käytäntöjen eteen-of-the-talon ja back-of-the-talon johtamistaidot sekä keittiö prep taitoja.Tärkeintä on, opiskelijat saavat syvällistä ymmärtämistä viestintä ja asiakaspalvelu taitoja olla todella tehokas johtaja.
Valmistuneet Tämän verran tulevat työelämään perehtynyt saamat intensiivisen kielenopiskeluun lisäksi käytännön kokemusta. Tämä on yksi monista eduista, kuten tulossa mahdollisille työnantajille todistettu pätevyys.
Tekijät, kuten tyypin laitos ja pituus koulun koulutuspäällikkö voi Jokaisen iskun kustannukset tämän verran. On parasta puhua suoraan koulujen saada tarkkoja kustannustietoja.
Kun olet valmis, kandidaatin ravintola Management pohjustaa jännittävä leveys uran huipputason ravintoloita, catering-yritykset ja kaikkea siltä väliltä. Tietty voi ohjata henkilöstön juhla johtaja, kahvilassa tai baarissa johtaja. Yrittäjähenkisemmän opiskelijat voivat parlay tutkintoonsa avaamaan ja hallita omaa ravintolassa tai franchise.
Kysyntä ihmisiä, jotka kykenevät pitämään ravitsemistoiminta laitoksissa sujuvasti kasvaa, ja monet koulut tarjoavat astetta tällä alalla, erityisesti verkossa. Löytää joka on sinulle oikea ratkaisu etsiä oman ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.