132 Ravitsemustieteet programs found
Suodattimet
- Kandidaatti
- BSc
- BA
- BBA
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
132 Ravitsemustieteet programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Universidad Francisco de Vitoria
Tutkinto ihmisen ravitsemuksessa ja dietiikassa
- Madrid, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
84 vuotta
Sekoitettu, Kampuksella
Espanja
Human Nutrition and Dietetics -tutkinto on virallinen tutkinto, joka kestää 4 vuotta, ja sitä tarjotaan sekä kasvokkain että sekoitettuna.
Esittelyssä
HAS green academy
Bachelor in International Food & Agribusiness
- 's Hertogenbosch, Alankomaat
BBA
Täysaikainen
4 vuotta
Sekoitettu
Englanti
Esittelyssä
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Alankomaat
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Elintarviketieteen ja ravitsemustieteen BSc-ohjelma ja ammattiopinnot
- Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarviketieteen ja ravitsemustieteen BSc-tutkinto ja ammatilliset opinnot Tässä koulutusohjelmassa on kyse tietojen ja ymmärryksen hankkimisesta elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen liittyvistä keskeisistä aloista. Elintarviketieteessä tarkastellaan elintarvikkeiden "tarkoituksenmukaisuutta" ulkonäön (esim. väri ja pintaominaisuudet, rakenne, maku ja haju) osalta ja sitä, miten niitä voidaan parantaa, sekä elintarvikkeiden fysikaalisia, mikrobiologisia ja kemiallisia näkökohtia, jotka voivat olla haitallisia ihmisten terveydelle, ja sitä, miten ne voidaan minimoida.
Esittelyssä
University of Southern Indiana
Kandidaatin ruoka ja ravitsemus
- Evansville, Yhdysvallat
Kandidaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Hoito- ja terveysalan ammattikorkeakoulun ruoka- ja ravitsemustutkinto on tarkoitettu valmistelemaan tutkinnon suorittaneita pääsemään yhteisön ruokaan ja ravitsemukseen liittyvään uraan, mukaan lukien terveydenhuolto, liike-elämä ja teollisuus. Pääaine tarjoaa laajan kattavuuden ihmissuhde-, käsitteelliset, analyyttiset ja sovellustaidot, jotka ovat välttämättömiä elintarvikkeisiin ja ravitsemukseen liittyvillä aloilla.
Esittelyssä
Fulda University of Applied Sciences
Elintarviketekniikka (B.Sc.)
- Fulda, Saksa
BSc
Täysaikainen
7 lukukaudet
Kampuksella
Englanti, Saksan kieli
Elintarviketeknologian kandidaattiohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemista koulutusta, joka liittyy elintarvikeinsinöörin työhön. Koko elintarvikeketjua ("From Farm to Fork") tarkastellaan teknologisesta, teknisestä, taloudellisesta ja tieteellisestä näkökulmasta.
Esittelyssä
University at Buffalo
Ravitsemustiede BS
- New York, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Ravitsemus on enemmän kuin intohimo ruokaan - se on tiedettä siitä, miten syömisemme vaikuttaa terveyteen. Jos pidät biologiasta ja kemiasta, tämä pääaine auttaa sinua erottumaan aloilta terveydenhuollosta julkiseen politiikkaan. Ravitsemustiede on sinun lähtökohtasi, autoitpa sitten yksilöitä tai kokonaisia yhteisöjä.
Esittelyssä
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Tekniikan kandidaatin tutkinto-ohjelma, maatalous- ja elintarviketekniikka
- Seinäjoki, Suomi
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Maatalouselintarvikkeiden insinöörinä saat kokonaisvaltaisen käsityksen elintarvikejärjestelmistä. Opinnoissasi voit seurata ruoantuotantoa "pellolta pöytään". Ymmärrät elintarvikkeiden jalostusta monista näkökulmista ja eri raaka-aineista, kuten vihanneksista, viljoista, juomista sekä maito- ja lihatuotteista. Saat hyvän pohjan toimia erilaisissa maatalouselintarvikealan tehtävissä, kuten tuotannossa, laadunvalvonnassa, tutkimuksessa ja kehityksessä, johtotehtävissä, myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa yrityksen perustajana. Monitieteinen ja kansainvälinen SeAMK tarjoaa myös elintarviketekniikan opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan kansainväliselle elintarviketeollisuudelle.
Esittelyssä
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Elintarviketieteiden ja -kulttuurien perustutkinto
- Pollentia, Italia
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tule mukaan maailman ensimmäiselle monitieteiselle gastronomian tiedekurssille. Gastronomia on ruoan ymmärtämistä sen kokonaisuutena. Elintarviketieteiden ja -kulttuurien perustutkinto Ainutlaatuisella lähestymistavallamme yhdistämme teoreettisen oppimisen käytännön kokemuksiin, mikä auttaa opiskelijoita ymmärtämään erilaisia tuotantotodellisuuksia ja kehittämään kriittistä ajattelua. Osana yhteisöämme olet valmis aloittamaan urasi vilkkaalla elintarviketeollisuudella.
Esittelyssä
Stellenbosch University
Elintarviketieteen BSc
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarviketieteet käsittelevät maatalouden raakatuotteiden jalostamista ihmisravinnoksi kelpaaviksi elintarvikkeiksi. Elintarviketieteilijällä on tarvittavat taidot muuntaa raaka-aineet turvallisiksi ja houkutteleviksi elintarvikkeiksi ja juomiksi, joita on saatavilla supermarketin hyllyillä.
Esittelyssä
Ho Chi Minh City University of Technology
Elintarviketekniikan kandidaatti
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita maailman elintarviketuotannon tuotannosta, käsittelystä, pakkaamisesta, turvallisuudesta ja / tai kuljetuksesta, olisivat kiinnostuneita elintarviketekniikan erikoistumisesta.
Esittelyssä
Osnabrück University of Applied Sciences
Kotitalous- ja ravitsemustieteiden kandidaatti
- Osnabrück, Saksa
BSc
Täysaikainen
6 lukukaudet
Kampuksella
Saksan kieli
Kotitalous- ja ravitsemustieteet on poikkitieteellinen koulutusohjelma, joka yhdistää eri aloja kokonaisvaltaiseen tieteelliseen kontekstiin. Sana "ekotrofologia" muodostuu antiikin kreikkalaisista sanoista oikos (koti ja koti), trophos (ravitsemus) ja logos (teoria).
Esittelyssä
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Elintarvikkeiden laadun ja innovaatioiden kandidaatti
- Jelgava, Latvia
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Akateemisen kandidaatin tutkinto-ohjelman tavoitteena on valmistaa kilpailukykyinen ja osaava ruoantuotannon, laadun ja innovaatioiden asiantuntija, joka kykenee järjestämään elintarvikeyritysten laadunhallinnan ja innovaatioiden kehittämisen, toteuttamaan luovan tutkimuksen ja muodostamaan perustan jatko-opintoihin korkea-asteen koulutuksessa.
Esittelyssä
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Bahcesehir University
Ravitsemustieteen ja ravitsemustieteen kandidaatti
- Istanbul, Turkki
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Ravitsemus- ja ravitsemusalan ammattilaiset kehittävät ravitsemussuunnitelmia ja -ohjelmia ravitsemustieteen periaatteiden mukaisesti elinikäistä terveyden edistämistä ja elämänlaadun parantamista varten.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittu koulutustyyppi
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet
Ravitsemuksen tutkimus voi keskittyä siihen, miten valmistaa terveellisiä elintarvikkeita, joita ruokavalio voi aiheuttaa sairauksia tai miten säilyttää erilaisia elintarvikkeita. Tutkimus siitä, miten elintarvikkeet vaikuttavat ihmisiin, voi olla hyödyllistä ravitsemusterapeutille, terveysbloggaajille tai henkilökohtaisille kouluttajille.
Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.