Keystone logo

15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Resurssitehokas johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kestävän kehityksen opinnot
 • Ympäristön kestävyys
 • Resurssitehokas johtaminen
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (15)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Resurssitehokas johtaminen

  Kandidaatin tutkinto saadaan opiskelijan perusopetuksen uran lopussa ja tarjoaa tyypillisesti lähtökohdat tiettyihin ura-alueisiin tai jatko-opintoihin. Tutkinto voidaan hankkia yliopistosta tai yliopistosta, ja se edellyttää yleensä noin 120 luotto tuntia.

  Mikä on resurssienhallinnan kandidaatti? Tämä tutkinto keskittyy antamaan opiskelijoille tekniikoita, joita tarvitaan turvalliseen ja vastuulliseen työhön luonnonvarojen, kuten maakaasun, veden ja muiden maanpäällisten hyödykkeiden kanssa, joita yritykset ja yksilöt käyttävät jokapäiväisessä elämässä maailmanlaajuisesti. Osa opintojaksoista voi odottaa valmistuvan myös biologia, kemia, taloustieteet, ympäristöopinnot, maantiede ja keskeiset kurssit kuten matematiikka ja kielitaito.

  Opiskelujen kautta oppilaat oppivat todennäköisesti parantamaan resursseja ja vähentämään niiden ympäristöjalanjälkeä sekä työssä että omissa kodeissaan. He voivat myös rakentaa tiimityön taitoja ja hioa parempia viestintätekniikoita. Näitä taitoja voidaan soveltaa sekä ammatillisessa maailmassa että osallistujien yksityiselämässä.

  Tähän koulutusohjelmaan liittyvät kustannukset vaihtelevat melko voimakkaasti eri maiden ja koulujen välillä, joten on välttämätöntä, että tulevat opiskelijat tekevät vähän tutkimusta opetuksesta ennen kuin heidät selvitetään, mikä koulu osallistuu. Kustannukset voivat myös muuttua riippuen siitä, onko luokat otettu verkossa vai henkilökohtaisesti.

  Koska resurssien säilyttämistoimenpiteet ovat nyt kaikkien aikojen korkealla tasolla, alan tutkijoiden työllistyminen voi olla helposti saatavilla useimmissa osissa maailmaa. Jotkut ura-asteen tutkinnon suorittajat voivat valita ympäristötutkija, opettaja, ympäristöasiantuntija, ekologisen palauttajan, energian tai resurssien hallinnan yksityisissä teollisuudessa tai julkisissa palveluissa tai ympäristöpolitiikan kehittäjänä. Suurin osa tämän asteen käytettävissä olevista tehtävistä keskittyy voimakkaasti energian ja resurssien säilyttämiseen pitkällä aikavälillä.

  Paikalliset ja kansainväliset kurssit ovat erinomaisia ​​opiskelijoille, jotka etsivät perinteistä college-kokemusta, kun taas verkkokurssit voivat tarjota opiskelijoille kiireisiä aikatauluja enemmän vapautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.