Keystone logo

45 Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Rikosoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Rikosoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (45)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Rikosoikeus

Ansaita Bachelor in Criminal Justice on erinomainen tilaisuus opiskelijoille saada vankka rikosoikeusjärjestelmän. Yksilöt oppivat taitoja, joiden avulla he ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Mikä on Bachelor in Criminal Justice? Tutkinto rikosoikeuden yhdistyvät perinteinen tutkimus kriminologian ja rikollista käyttäytymistä modernit ja käytännön taitoja, kuten tutkintaan, rikollisuus kartoitus ja raporttien kirjoittamista. Se antaa opiskelijoille keskeisiä tietämyksen menestyksen, kuten ymmärrystä turvallisuus, tietoverkkorikollisuuden, hallinta, institutionaaliset terveydenhuollon ja ihmisten palvelut. Tutkimukset keskittyvät kehittämään taitoja tulla tehokas johtaja keskittymällä nykyinen suuntaus, jotka vaikuttavat rikosoikeuden alalla. Ohjelma osallistujat oppivat myös nuorisotuomioistuinjärjestelmä, etiikka, poliisitoimintaan menettelyjä, oikeuden, rahoituksen, monimuotoisuus ja politiikka hallinto.

On runsaasti syitä, miksi yksilöt valitsevat ansaita Bachelor in Criminal Justice.Esimerkiksi ohjelma opettaa erilaisia ​​taitoja tarkoituksena on tarjota käyttökelpoisia nykyajan tekniikoita. Opiskelija voi ennakoida tutustuen syytteeseenpanomenettely, tilastollinen analyysi, tutkimusmenetelmät ja rajaturvallisuus.

Ohjelman kustannukset vaihtelevat riippuen laitos ja tutkinto kestää yleensä kolmesta neljään vuotta loppuun. Yksilöt on perusteellisesti tutkimuksen koulujen varmistaa, että ohjelma sopii heidän tavoitteensa.

Lukuisat urapolkuja olemassa tutkinnon tämän ohjelman. He saattavat löytää itsensä kysynnän yhä kilpailukykyinen uran kotimaan turvallisuuteen, yleiseen turvallisuuteen, korjaukset ja lainvalvonta. Muita mahdollisuuksia ovat myös työpaikkojen hätätilanteissa, tapausten, neuvonta, hallinto, koeaika ja ehdonalaiseen. Opiskelija kehittää käsityksen ratkaisemiseen moderni rikosoikeuden kysymyksissä, kuten ikääntyminen vanki väestön ja dramaattinen kasvu vankien määrä, keskittymällä erityisjärjestelmänä etiikasta.

Monet kansainväliset mahdollisuudet ohjelman olemassa peräisin monenlaisia ​​yliopistoissa. Online luokat ovat ihanteellinen vaihtoehto henkilöille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa. Web-pohjainen vaihtoehtoja ruokaa opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.