Keystone logo

74 Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeudellinen prosessi Rikostekninen tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeudellinen prosessi
  • Rikostekninen tutkimus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (74)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeudellinen prosessi Rikostekninen tutkimus

Oikeuslääketiede tarjoaa tieteellistä näyttöä käytettäväksi tuomioistuimissa. Kandidaatin tutkinnon Oikeuslääketiede on poikkitieteellinen yhdistelmä rikosoikeuden ja tieteen, ja valmistelee opiskelijan työtä joko kentällä tai laboratoriossa.

&nbsp

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä opiskelijat usein, kun pohditaan tämä tutkinto on "Juuri mitä on Bachelor in Forensic Science?" Tämä perustutkintoa koulutusohjelma tyypillisesti kestää noin neljä vuotta. Mikään muu koulutus tai koulutuksen lisäksi ylioppilastutkinto on yleensä tarpeen, vaikka opiskelija hyötyvät vahvat taidot lukion tason tieteiden. Lisäksi yleissivistyksen vaatimukset, opiskelijoiden pitäisi odottaa merkittävää työselostus biologian ja kemian, ylimääräisiä aiheita rikostutkinnan, oikeuslääketieteen biologia, oikeuslääketieteen ihmispatologiaan ja DNA-analyysi, fyysisen ja jäljittää todisteita, rikosoikeuden, piilevä tulosteita, toksikologian, ja serologiset.

&nbsp

Opiskelijat usein harjoittaa Bachelor in Forensic Science tehdä eroa yhteisöissään, auttaa ratkaisemaan rikoksia ja saattamaan syylliset oikeuden eteen. Taitoja opetetaan muun muassa tutkimus, data-analyysi, ja kriittistä ajattelua, jota voidaan käyttää erilaisissa sovelluksissa sekä päälle ja pois työn.

&nbsp

Määrä sinun pitäisi odottaa maksaa ansaita kandidaatin oikeuslääketieteen tiede on useita muuttujia. Sinun pitäisi kysyä koulun olet kiinnostunut hoitamasta tarkka erittely kaikista opetusta ja maksuja ennen tutkimusta.

&nbsp

Tutkinnon Bachelor in Forensic Science-ohjelman valmistetaan erilaisia ​​lähtötason tehtävissä alalla. Esimerkkejä uran saattaa sisältyä sekä julkisella tai yksityisellä rikosteknisen tutkimuksen ja perinteisen laboratorioissa. Toiset haluavat harjoittaa kantoja Crime Scene Investigation, rikosteknisen ja DNA-analyysi.Kandidaatin tutkinto valmentaa sujuva siirtyminen jatko Forensisessa ohjelma, joka voi johtaa suurempaan uramahdollisuuksia.

&nbsp

On kansainvälisiä ja online vaihtoehtoja Poikamies Forensic Science-ohjelman. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.