Keystone logo

8 Kandidaatti Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Ruokapalveluiden johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Ruokapalveluiden johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Ruokapalveluiden johtaminen

Kandidaatin tutkinto on perusopinnot, joka yleensä kestää noin neljä vuotta loppuun. Tämän tutkinnon ansaittaminen voi valmistautua uraan oppimisalueellasi tai antaa sinulle tarvittavat edellytykset korkeakoulututkinnon suorittamiselle.

Mikä on kandidaatti elintarvikelaitoksessa? Tämä tutkinto voi olla hyvä valinta, jos olet kiinnostunut ravintolan tai muun ruokapalvelun päivittäisestä työskentelystä. Muutamia aiheita, joita käsitellään kursseilla, voivat olla puhtaanapito, ravitsemus, ruoanvalmistus ja ruoan suunnittelu. Kun olet suorittanut tämän tutkinnon, sinun pitäisi saada hyvä käsitys siitä, miten ruokapalveluja voidaan hallita onnistuneesti.

Tämän tutkinnon suorittaminen voi antaa sinulle erilaisia ​​hyödyllisiä valmiuksia, mukaan lukien rahaa hallinnointitaidot, jotka auttavat sinua paremmin hallitsemaan henkilökohtaisia ​​omaisuuttasi ja johtamistaitoja, jotka auttavat sinua kommunikoimaan ja työskentelemään muiden kanssa helpommin. Voit myös saada tietoa ravitsemuksesta, jotta voit tehdä hyviä valintoja terveydellesi.

Voit vertailla eri koulujen hintoja arvioidaksesi tutkinnoista aiheutuvia kustannuksia ja auttaa löytämään parhaat mahdollisuudet sopivaan hintaluokkaan. Hinnat voivat olla hyvin eroja laitoksesta toiseen.

Kandidaatin tutkinto elintarvikepalvelujen hallinnassa voi valmistautua menestymään erilaisissa elintarviketeollisuuden ammateissa. Voit päättää uraa ravintolassa, joka toimii kokin, johtajan, maître d 'tai muun työntekijän toimesta. Voit myös tutkia mahdollisuuksia työskennellä sairaalassa tai muussa organisaatiossa ruokapalvelutyöntekijänä, ravitsemusasiantuntijana tai elintarvikkeiden ostajana.

Kandidaatin tutkinto elintarvikepalvelujen hallinnoinnissa voidaan ansaita online-ohjelmien tai yliopistojen kautta ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.