Keystone logo

46 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Säveltäminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Säveltäminen
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (46)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Säveltäminen

Poikamies Koostumus on ohjelma, joka painotetaan voimakkaasti perusta musiikin ja antamalla menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkymiä koostumuksen sen opiskelijoille. Päätyttyä tämän tutkinnon suorittaneiden on tarvittavat taidot edelleen niiden musiikillinen ura ja voi jatkaa työtä aloilla monissa eri polkuja.

Mikä on Bachelor in kokoonpano? Ohjelmat keskittyvät musiikkiopintoja parantaa opiskelijoiden tuntemusta ja keskittyä koostumuksesta tekniikoita ja ideoita. Kurssit ovat saatavilla teoreettisia ja käytännön aiheita, myös säveltapailu, musiikin historia, orkestrointi, harmonia ja musiikin muodossa. Yksi suosittu kurssi, koostumus teknologia tarjoaa tutkimus laitteet, käsitteet ja tekniikat liittyvät sähköisen studiot. On myös luokat, jotka opiskelevat piano ja muita välineitä, valittavia aiheita ja musiikin estetiikkaa.

On olemassa monia etuja liittyy täyttämällä tämä koulutusohjelma.Opiskelijat saavat tietoja ja taitoja, jotka voivat auttaa heitä sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Ne annetaan mahdollisuuksia kehittää kykyjään ja tekniikoita musiikin arviointia, sekä parantaa heidän luottamusta, itseilmaisun ja suorituskykyyn.

Kurssimaksu ja ilmoittautuminen kustannukset vaihtelevat laitoksen valittu ja maa, jossa opiskelija haluaa opiskella. Ne, jotka ovat kiinnostuneita ottaa yhteyttä tiettyyn organisaatioon oppia lisää.

Kun poikamies 's tutkinto on ansaittu koostumukseltaan, valmistuneet voivat löytää uramahdollisuuksia useilla aloilla ja tieteenalojen. Monet valmistuneet onnistuneesti löytää työtä musiikkikasvatuksen. On kuitenkin olemassa useita muita työpaikkoja vaihtoehtoja, kuten esiintymässä bändejä tai muita musiikillisia järjestöt, jotka työskentelevät äänitys ja jopa mahdollisuuksia radio- ja tv.Tämä tutkinto voi antaa sinulle taitoja kouluttaa, hallita musikaali järjestöt, viihdyttää, säveltää, tai suorittaa ammattimaisesti.

Opiskelijoille kiireinen aikataulu, online-luokat ovat käytettävissä. Monet yliopistot ja laitokset tarjoavat luokkia etäopiskelu moduuli. On myös mahdollisuus ottaa kursseja kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.