Keystone logo

22 Kandidaatti Ohjelmat sisään Sijoittaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Sijoittaminen
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (22)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Sijoittaminen

  Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet vähintään 120 lukukausi luotto tuntia työtä niiden perustutkintoa ohjelma. Tämä tutkinto antaa usein tuloa toivottavaa ammattitehtävissä. Se on usein edellytetään jatko-ohjelmia ennen opiskelijat voivat saada ottamista. Tämä tutkinto voidaan pitää ponnahduslautana tulevaisuuden mahdollisuuksia.

  &nbsp

  Mikä on Bachelor in Investment? Tämä ainutlaatuinen perustutkintoa ohjelma tarjoaa suoran keskittyä tarvittavat taidot osallistua menestyksekkäästi sijoitusalan. Lisäksi kattavat yleissivistävän koulutuksen kursseja, aiheet voivat olla viestinnän, tietokoneen käyttöä ja sovelluksia, matematiikka liike, sosiologia, ohjelmointi, kriittistä ajattelua ja tutkimusta, kulttuurintutkimus, politiikka, liikejuridiikan, kansainvälinen talous, ja mikro- ja makrotalouden.

  &nbsp

  Tutkinnon tämä ohjelma on hyvin perehtynyt pääomamarkkinoilla, hedge-rahastot, salkunhoito ja rahaa hallinta. Kun taidot ovat kehittyneet opiskelun, nämä opiskelijat ovat valmiita edetä kilpailukykyinen teollisuus. Opiskelijat ovat usein annetaan kokonaisvaltaista lähestymistä talouden yleisen tutkimuksissa korostetaan investointeja niiden edistymisen kautta ohjelman.

  &nbsp

  Liittyvät kustannukset ilmoittautumalla tämän perustutkintoa ohjelma voi olla hyvin erilainen kuin koulusta toiseen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun koulut eri puolilla maata rajojen verrataan. Yhteystiedot koulut erikseen saada tarkkoja lukuja.

  &nbsp

  Valmistuneet pitäisi löytää runsaasti työllistymismahdollisuuksia yksityisten yritysten, markkinoinnin ja konsulttiyritykset, valtion virastoissa, ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Ne toimivat yksityiset yritykset tai julkisia ryhmiä.Jotkut valmistuneet löytävät työpaikkoja pankkien tai oppilaitosten. Job nimiä voisivat olla esimerkiksi analyytikkona, taloudellinen neuvonantaja, sijoitusneuvojan, Money Manager, pankkiiri ja remisier.

  &nbsp

  Ne henkilöt, jotka haluavat osallistua maailman investoinnit voivat vilkaista opetuspolitiikkaan näkymiä avulla ohjelman listalle. Lyhyen lyijymuodossa tarjotaan avuksesi. Jos olet haluavat liittyä tähän kilpailuun ja jännittävä uran, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.