Keystone logo

15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Sosiaalinen oikeudenmukaisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Sosiaalityö
 • Sosiaalinen oikeudenmukaisuus
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (15)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Sosiaalinen oikeudenmukaisuus

  Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille neljän vuoden opiskelun jälkeen korkeakouluopetuksessa. Opiskelija voi harjoittaa kandidaatin tutkintoa tai kandidaatin tutkintoa. Molemmat asteet ovat samanarvoisia.

  Mikä on sosiaalityön kandidaatti? Se on perusteellinen, monitieteinen tutkimusala, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua aiheisiin kuten historiaan, talouteen, sosiologiaan ja poliittiseen tieteenalaan. Näiden erilaisten mutta toisiinsa liittyvien kurssien tutkimisen kautta opiskelijat voivat päästä ohjelmasta vankalla ymmärryksellä monimutkaisesta nykymaailmastamme ja säätiöksi, johon sosiaalisen muutoksen ohjaaminen.

  Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suurimmat yritykset voivat saada työkalut, joita he tarvitsevat voidakseen olla johtajia turbulenttisessa maailmassa. Ne kehittävät tyypillisesti käytännön taitoja, kuten tutkimuksen tekemistä ja monimutkaisten tietojen analysointia. Opiskelija voi myös rakentaa pehmeitä taitoja, kuten viestintää, joka tarjoaa heille paremman kyvyn vuorovaikutukseen muiden kanssa työelämässä ja arjessa.

  Korkeakoulutuksen kustannukset ovat tärkeitä, kun harkitset oikeaa koulua. Kilpailun lisääntyessä yhä useammat koulut tarjoavat sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Opetus vaihtelee laitoksen ja sijainnin mukaan.

  Kustannusten lisäksi monet opiskelijat ovat kiinnostuneita urasta, jota he voivat odottaa valmistumisen jälkeen. Vaikka yksikään korkeakoulu tai yliopisto-opiskelu ei voi koskaan taata tiettyä uraa, ei ole harvinaista, että sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suurimmat toimijat voivat harjoittaa vaikuttavia uraa. Sosiaaliseen oikeuteen perustuva kandidaatti tarjoaa perustan korkeammille tutkinnoille. Monet sosiaalialan oikeustieteilijät jatkavat opettajia, lakimiehiä, valittuja virkamiehiä tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen johtajia.

  Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta (Bachelor of Social Justice), voivat halutessaan suorittaa tutkintonsa verkossa tai tutkinto-organisaatioissa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.