Keystone logo

9 Kandidaatti Ohjelmat sisään Soveltava kielitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Yleinen kielitiede
 • Soveltava kielitiede
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (9)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Soveltava kielitiede

  Kandidaatin tutkinto on usein ensimmäinen tutkinto ansainnut korkeakouluopiskelijat, yleensä saada se kolmen tai neljän vuoden alussa niiden college uran. Vaikka kandidaatin tutkinnon yleensä tarjoaa tarpeeksi kokemusta tulevat työelämään valmistuttuaan, se on myös mahdollista seurata sitä maisterin tai tohtorin edelleen erikoistua tietyn alan.

  &nbsp

  Yksi kysymys voi olla miettimättä, mikä sen Bachelor soveltavan kielitieteen? Tämä tutkinto sisältää reaalimaailman sovelluksia kielitieteen kuin tiede ja opettaa opiskelijoille teoriaa kielten ja kielten oppimisen, jotta he voivat tulla paremmin oppijoiden kielen. Useimmat ohjelmat käsittelevät suuria teorioita kielitieteen sekä uusia teknologioita, jotka tekevät kielten opetus ja oppiminen helpottuu. Jotkut, mutta ei kaikkia, toimielimet tarvitsevat tämä tutkinto otettava yhdessä tutkimuksessa ainakin yhtä vierasta kieltä.

  &nbsp

  Yhä maailmantaloudessa, kielitiede toimii siltana eri kulttuureissa. Ymmärtäminen miten opettaa kieltä auttaa ihmisiä opittava kommunikoimaan paremmin työssä ja heidän koulutustaan.

  &nbsp

  Kokonaiskustannukset Bachelor soveltavan kielitieteen riippuu siitä, mitä koulussa päätät osallistua ja kuinka kauan tutkinnon suorittaminen kestää. Neljä vuotta on keskimääräinen aika opiskelee kandidaatin tutkinnon.

  &nbsp

  On olemassa useita erilaisia ​​työpaikkoja tarjolla tutkinnon Bachelor soveltavan kielitieteen. Monet valmistuneet valitsee mennä opetukseen, joko opettajana toisen kielen tai opetusta Englanti ei-äidinkielenään. Jotkut heistä haluavat mennä aatteellisen työn, kun taas toiset toimivat kääntäjänä tai tulkkina toisen kielen. Useimmat avoimet työpaikat ovat yksityisellä sektorilla, vaikka jotkut hallituksen kannat ovat saatavilla.

  &nbsp

  Ansaita kandidaatin tutkinto verkossa on hyvä tapa opiskella oman aikataulusi, oikea kotoa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.