Keystone logo

13 Kandidaatti Ohjelmat sisään Soveltava rahoitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Rahoitusala
 • Soveltava rahoitus
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (13)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Soveltava rahoitus

  Ne, jotka ovat käytännön taloudelliset taidot ovat aina suuri kysyntä työvoimasta. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita hallintaan ja analysointiin varoja yritysten asetus saattaa hyötyä saada kandidaatin tutkinnon pääaineenaan rahoitus.

  Kun opiskelijat ovat kiinnostuneita opiskelusta rahoitusriskien käytännön sovelluksia ensin oppia tämän tutkinnon yksi esitetyistä kysymyksistä on usein Mikä on Bachelor in Applied Finance? Aikana Opintojen jatkaa yksi näistä astetta vie luokat, jotka auttavat heitä saamaan erikoiskoulutusta tarvitaan hallinnoida varoja ja sijoituksia pankkeihin, eri rahoitusmarkkinoilla, ja yrityksille. Opiskelijat voivat ottaa luokat nykyinen taloudellinen teoria, kirjanpito-, rahoitus-, ja matematiikka.

  Työskennellessään asennossa, joka käsittelee talouden on erittäin palkitsevaa, erityistä koulutusta tarvitaan, jotta työntekijä kukoistaa.Tutkinnon kandidaatin tutkinnon pääaineenaan rahoitus huomaavat, että heillä on riittävä koulutus ja taidot, joita he tarvitsevat saadakseen hyvin palkattuja asema kilpailukykyisen elinkeinoelämän.

  On olemassa useita eri tekijöitä, jotka vaikuttavat kuinka paljon opiskelijat maksavat saadakseen kandidaatin tutkinnon pääaineenaan rahoitus. Näitä ovat toimielimen he päättävät osallistua, että koulun erityisiä opetusta hinnat, missä college sijaitsee, ja kuinka kauan se kestää, että ne suorittaa tutkinnon.

  Ne, joilla kandidaatin tutkinnon pääaineenaan rahoitus voi odottaa työskennellä missä tahansa lähes kaikki teollisuus, joka on tarpeen joku analysoida ja hallita talouttaan. Valmistuu tämän tutkinnon voi työskennellä kirjanpito ja rahoitus osakkuusyritys, vähittäiskaupan rahoituksen ylläpitäjä, talouspäällikkö, pääomasijoittaja tutkimus analyytikko, tai jossain muussa asennossa, joka vaatii erityisiä taloudellisia taitoja.

  On olemassa useita vaiheita opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa kandidaatin tutkinnon pääaineenaan rahoitus tulisi ottaa kun ne aloittavat tutkii tämän verran. Saadaksesi prosessi alkoi, etsiä ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.