Keystone logo

31 Kandidaatti Ohjelmat sisään Strategia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Strategia
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (31)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Strategia

  Kandidaatin tutkinto on noin neljä vuotta keskittynyt tutkimus. Tämä perustutkintoa Ohjelma sisältää tutkimuksen yleisiä aiheita, kuten matematiikka ja perus tieteet. Muut kurssit keskittyvät suoremmin aiheita asiaankuuluva erityinen suuria. Kandidaatin tutkinto on usein edellytys työllistymismahdollisuuksia ja on myös tarpeen maahantulon jatkotutkintoja.

  Mikä on Bachelor in strategia? Tämä tutkimuskohde voi johtaa luontevasti jatko-ohjelmia, kuten strategista suunnittelua tai strategista viestintää. Jotkut oppilaitokset tarjoavat erityisosaamistaan ​​ohjelman sisällä. Aiheita ovat viestintä psykologia, tilastotiede, viestintä etiikka, suhdetoiminta strategioita, tietokannan hallinta, ja luova mainonta. Se ei ole harvinaista, ohjelmia hioa ja viestinnän, suhdetoiminnan ja mainonnan menetelmiä. Internetin käyttö ja sosiaalinen media voi myös olla tärkeä painopiste tutkimuksessa.

  On joitakin tärkeitä etuja tarjolla opiskelijoille tässä ohjelmassa. He voivat odottaa pääsyä pätevyys ja ammattilaisille, jotka ovat tällä hetkellä menestyjät eri toimialoilla. Opiskelijat tässä ohjelmassa voi olla mahdollisuus osallistua harjoittelupaikkoja, jotka antavat heille monia käytännön kokemuksia.

  Kustannukset lukukausimaksuja ja palkkiot voivat vaihdella suuresti koulujen välillä ja erityisesti yli maarajojen. Opiskelemaan tulee ottaa yhteyttä haluamansa oppilaitosten erityisiä tietoja näistä kustannuksista.

  Tutkinnon voi odottaa pääsyä ammatti kuin äskettäin saamiaan tietoja ja taitoja ovat suuri kysyntä. Yritykset käsittelevät suhdetoiminta ja mainonta ovat erityisen nälkäisiä tutkinnon suorittaneet. Työ löytyy kanssa voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, suuryritykset, sekä tukku- ja teollisuusyritykset.Job lehtiä ovat interaktiivisen markkinoinnin asiantuntija, tili koordinaattori, myyntiedustaja, mainonta myyntiedustajat, ja markkina-analyytikkoa.

  Jos olet valmis aloittamaan uran strategiassa teollisuuden, hetki tarkistaa vaihtoehtoja ohjelman listalle. Käytä lyijymuodossa saada lisää tietoa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.