Keystone logo

94 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taiteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yleissivistävät opinnot
 • Taiteet
Opintoalat
 • Yleissivistävät opinnot (94)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Taiteet

  Kandidaatin tutkinto voidaan ansaita yliopistosta ja kestää yleensä 3-5 vuotta. Tällainen tutkinto osoittaa, että opiskelija on opiskellut yleisiä aiheita, kuten matematiikka, tieteen ja kielen sekä suorittanut jonkin verran erikoistumista hänen opintoalaansa.

  Mikä on liberaalitaiteen kandidaatti? Liberal Arts on laaja opintokokonaisuus, jonka avulla yksittäiset opiskelijat voivat harjoittaa niitä kiinnostavia alueita. Taiteiden ja humanististen tieteiden, kuten historian, kulttuurisen ja sosiaalisen antropologian ja filosofian, painopiste on taideteosohjelmassa. Opiskelija voi opiskella yhteiskuntatieteitä, taidehistoriaa, globaalia tai erikoistunutta historiaa, kuten Itä-Aasian historiaa, kirjallisuutta, kielitieteitä tai vieraita kieliä. Niin paljon joustavuutta, opiskelijat, jotka harjoittavat kandidaatin tutkinto vapaiden taiteiden voi kehittää kattava tietämys aiheista erityisen kiinnostavia heille.

  Kanssa kandidaatin Liberal Arts, opiskelijat voivat kehittää erinomaisia ​​retoriikan ja keskustelun taitoja. Ne voivat myös saavuttaa kehittynyttä kirjallista viestintää ja ihmissuhdetaitoja, joita voidaan soveltaa erilaisissa työmahdollisuuksissa.

  Kandidaatin tutkintojen kustannukset vaihtelevat. Tämä riippuu koulun opetuspolitiikasta, onko laitos julkinen vai yksityinen ja missä koulu sijaitsee.

  Kandidaatin tutkinto-opiskelijoiden työllistymismahdollisuudet ovat laajoja ja vaihtelevat kunkin yksilön opiskelualueen mukaan. Tutkijat, jotka ovat opiskelleet kielitieteitä tai vieraita kieliä, voivat löytää työtä kansainvälisten yritysten kanssa kääntäjinä, kirjaajina tai oikolukuina. Yhteiskuntatieteisiin suuntautuneet henkilöt saattavat työskennellä terveysjärjestöjen kanssa tutkijoina tai konsultteina. Historiaan ja kulttuuriin keskittyvät opiskelijat saattavat löytää arvokasta työtä kulttuurisidonnaisiksi kansainvälisille yrityksille.

  Yksilöt, jotka haluavat harjoittaa ammattikorkeakoulua Liberal Artsissa, voivat löytää ohjelmia, jotka ovat saatavilla sekä verkossa että henkilökohtaisesti yliopistoissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.