Keystone logo

11 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Talouskehitys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Talouskehitys
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Talouskehitys

Kandidaatin on koulutusohjelma, joka vaatii noin neljän vuoden tutkimuksen ansaita, mutta hyötyihin edistää oman koulutuksen voi kestää koko loppuelämän. Opiskelijat, jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinto on usein suurempi uravaihtoehtoja ja monipuolisempia mahdollisuuksia niiden käytettävissä, kun ne valmistuvat.

Kiinnostuneet henkilöt voivat ajatella, mikä on kandidaatin elinkeinokeskuksen? Koulutusohjelma opettaa opiskelijoille miten parantaa taloudellista kehitystä yhteisöt ympäri maailmaa käyttämällä saatavissa maa- ja työ edistää laajentumista ja lisätä tuotantoa. Oppineet kursseja politiikan ja julkisen politiikan, globaalin poliittisen talouden, sosiaalisten verkostojen, maantieteelliset tietojärjestelmät, ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ymmärtää paremmin, kuinka yhteisöt kehittää ja miten nämä yhteisöt muodon yhteiskunnan ja poliittisen vallan.

Vastaanottaminen kandidaatin Economic Development auttaa tarjota opiskelijoille koulutusta ja osaamista, jota tarvitaan kunnostautua niiden mahdollisten uran. Ansaita neljän vuoden tutkinto voi myös osoittaa tuleville työnantajille ohjelman osanottajien on päättäväisyyttä ja ajaa projektit valmiiksi, tehdä yhteistyötä muiden kanssa, ja olla varoja työpaikalla.

Ansaita kandidaatin tutkinto voi maksaa eri jokaiselle opiskelijalle riippuen siitä, kuinka paljon aikaa he voivat omistautua opintojaan sekä sijainnin koulun. Tästä syystä opiskelijat tulisi täysin tutkia valitsemaansa kouluun varmistaakseen ohjelma tarjosi hyötyjä sekä niiden talousarvioon ja kasvatustavoitteita.

Tutkijoita, jotka siirtyä kanssa kandidaatin elinkeinokeskuksen ovat hyvin koulutettu toimimaan yritysten kaikkialla maailmassa ja kaikilla toiminnan tasoilla.Tutkinnon voi toimia kaupunkisuunnittelijat, analyytikoille, ohjelma johtajat, toiminnan esimiehet, markkinointi johtajat ja tuotannon johtajat yrityksille, jotka jo toimivat kansainvälisesti tai yrityksille, jotka haluavat viedä liiketoimintaa kansainvälisillä. Jotkut opiskelijat voivat myös valita Yrittäjähenkisemmän reitin ja avata oman globaalin yrityksen tai aatteellisen yritys.

Ansaita tutkinto voi auttaa hioa ammattitaitoa ja antaa sinulle tietoa sinun täytyy löytää palkitseva ura. Saat lisätietoja ansaita kandidaatin tutkinto, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.