Keystone logo

66 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Tanssi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Tanssi
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (66)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Tanssi

Ansaita Bachelor in Tanssi on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka nauttivat esittävien taiteiden. Opiskelijat ansaitsevat tämän verran voi kehittää henkistä ja fyysistä potentiaalia tanssin sekä mahdollistavat työskennellä eri taiteen suuntiin.

Opiskelijat yleensä kysyä, "Mikä on Bachelor in Dance?" Se on sekä fyysistä ja akateeminen tutkimus suorituskyky, koreografia ja taiteellisuus. Ansaitsemalla tämän tutkinnon opiskelijat ohjataan kohti suurempaa tietoa tanssin kautta keskittyä fyysisten, teknisten, viestintä- ja taiteelliset osa veneen. Heidän tietonsa stimuloidaan ymmärrystä sosiaalisten ja historiallinen konteksti, jossa koreografia ja suorituskykyä luodaan ja kokenut. Ohjelma myös edistää opiskelijoiden tietoja ja taitoja kirjallista ja kuvataide, jotka voivat rohkaista heitä kohti taiteellista esitys.

Nämä tutkimukset ovat erityisen hyödyllisiä opiskelijoille, jotka haluavat oppia korkea koulutustaso ja edetä urallaan vuonna performanssitaidetta. Opiskelija voi parantaa tietämystä ja asiantuntemusta koreografia. Kurssit vaihtelevat mutta ensisijaisesti keskittyä tulosohjauksen improvisaatio, koreografia ja tekniikka luokat erilaisia ​​taiteellisia tyylejä.

Koska tämä ohjelma on tarjolla eri kouluissa eri puolilla maailmaa, rekisteröintikustannukset ja kurssimaksut vaihtelevat laitoksen ja maan. Kiinnostuneet opiskelijat tulee ottaa yhteyttä tiettyihin oppilaitoksiin oppia lisää.

Kun oppilaat ansaita tämän verran, he voivat löytää työtä useilla aloilla, mukaan lukien tulossa ylläpitäjä tai opettaja tanssia. Ne voivat myös löytää työtä kuin liike analyytikko, historioitsija ja tutkija, fitness ohjaaja, ammatillinen tanssija, koreografi tai tanssiryhmän johtaja.Jatko saattaa jopa löytää työtä kuin terapeutin tanssijoita tai taiteen kehittäjä yhteisössä.

Opiskelijat kiinnostunut tämän alan tutkimuksessa olisi aloitettava toteuttamalla tarvittavat askeleet kohti saamiseksi tutkinnostaan ​​performanssitaidetta. Kun kursseja sekä verkossa kampuksella, sekä osa-aikatyötä ja kokopäivätyötä, opiskelijat voivat löytää joustavuutta niiden aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.