Keystone logo

26 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tanssiopinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Esittävät taiteet
 • Tanssi
 • Tanssiopinnot
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (26)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Tanssiopinnot

  Opiskelijat, jotka harjoittavat Bachelor in Dance Studies usein päättävät tutkia tätä ohjelmaa, koska se tarjoaa musiikin tulkitseminen ja perinteen sekä ilmaus liikettä. Holding määrin tällä alueella voi tarjota opiskelijoille paitsi tietoa lukemisen ja kirjoittamisen tanssi, mutta myös ohjeistuksesta ja sen viestinnästä.

  Mikä on Bachelor in Dance Studies? Bachelor in Dance Studies liittyy tutkimuksen historiallisen dokumentaation tanssin ja miten tämä taidetta on sovellettu sosiaali- ja kulttuurisissa yhteyksissä. Tämä ohjelma varustaa opiskelijoille tietoa siitä, miten tanssia toimii ja miten toteuttaa eri muodoissa ja chorographical puitteita. Nämä tutkimukset tarjoavat pedagogista, historialliset ja esteettiset lähestymistapa oppimiseen ja viestintään tanssitaidetta.

  On olemassa monia etuja valita tähän ohjelmaan. Opiskelija, joka on suorittanut opintonsa ovat oppineet paitsi tutkimus tanssi, mutta henkinen ja elämäntaitoja.Valmistuneet ovat kehittäneet koreografisessa ja esiintymistaito, kyky toimittaa varten erilaisten yleisöjen, miten suorittaa kriittisen analyysin ja ymmärtämisen filosofiat ja käytännöt liittyvät tanssia.

  Palkkiot vaihtelevat näille kursseille riippuvat laitoksen ja maa, jossa koulu sijaitsee. Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tämän tutkinnon on parasta ottaa yhteyttä erityisten instituutioiden heidän rekisteröintikustannukset ja kurssimaksut.

  Yksilöt, jotka ohjelman loppuun ja saavat poikamies on erilaisia ​​kenttiä ja uran vaihtoehtoja, mukaan lukien tulossa viihdyttäjä, taiteellinen johtaja, koreografi, tanssija tai ohjaaja. Tehtävissä taiteen ovat erittäin kilpailukykyisiä. Opiskelijat, jotka saavat korkeakoulutuksen alalla voi kehittää tarvittavat taidot ja saada etua yli, joilla ei ole ja yli käyneitä poikamies vähemmän erityisiä taiteellisia kenttään.

  On olemassa useita tutkimuksen tyypit valita tähän ohjelmaan. Vuodesta kampuksella luokat verkossa tai etäopetusta, opiskelijoilla on mahdollisuus ja joustavuutta ottaa kursseja ilman sitä häiritsemättä niiden aikataulut. Sarjat voidaan ottaa myös kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.