Keystone logo

14 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan Tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekniikan ala
  • Tekniikan Tutkimus
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan Tutkimus

Kandidaatin tutkinto myönnetään sen jälkeen, kun opiskelijat suorittavat menestyksekkäästi kolmi- tai viisivuotisen korkeakoulutason kurssityön. Usein jatko-opintojen edellytys, opiskelijat hankkivat yleensä akateemisen tietämyksen ydintutkinnon ennen tietyn aiheen opiskeluaan.

Opiskelijat saattavat miettiä, mikä on kandidaatin tutkintotutkimus? Ne, jotka haluavat parantaa insinööriprosesseja monilla eri aloilla, harjoittelevat usein insinööritutkimusta. Ohjelman osanottajat oppivat tyypillisesti tiedekunnasta alan kokemuksella, antaen heille mahdollisuuden saada tietoa reaalimaailmasta, jotta he tarvitsevat tehokkaita tutkijoita. Sekä perinteisissä luokkahuoneissa että kokemuksellisissa oppimisympäristöissä opiskelijat hankkivat kriittisen ajattelun ja analyyttisen perustelun taitoja. Siten osallistujat aikovat oppia tutkimustekniikoita, tieteellisiä menetelmiä ja akateemisia viittausmenetelmiä. Useimmat ohjelmat viimeistelevät capstone-kurssilla, jonka avulla opiskelijat voivat itse ohjata tutkimusprojektia.

Bachelor in Engineering -tutkimusohjelman aikana opiskelijat hankkivat yleisesti merkittävän määrän ammattitaitoa. Merkittävästi useimmat osanottajat oppivat ajattelemaan kriittisesti. Opiskelija oppii myös tutkimushankkeen toteuttamisen loppuun asti, lisäämällä henkilökohtaista kurinalaisuutta ja ammatillista luottamusta.

Kandidaatin hankkimisen yleinen kustannus riippuu monista tekijöistä. Suurin määritelmä on kuitenkin se koulu, johon opiskelija osallistuu. On suositeltavaa, että opiskelijat voivat tutkia lukukausimaksuja ja maksuja kaikissa mahdollisissa oppilaitoksissa paremmin ymmärtämään ohjelman osallistumisen kustannukset.

Kandidaatin tutkinnon suorittaneilla henkilöillä on pääsy monenlaisiin uramahdollisuuksiin. Jotkut opiskelijat haluavat työskennellä yritysympäristössä, auttaen yrityksiä parantamaan mekaanisia, siviili-, kemian- ja muita teknisiä prosessejaan. Jotkut tutkinnon suorittaneet päättävät työskennellä voittoa tuottavassa sektorissa, tutkia ja kehittää teknisiä ratkaisuja todellisiin ongelmiin. Tietenkin toiset valmistuneet haluavat jäädä kouluun, jatkaen master-tai tohtorintutkintoa teknillisessä tutkimuksessa. Myöhemmin nämä henkilöt jatkavat usein ammattiuralla yliopistoissa tai hallituksessa.

Kuka tahansa tahansa voi ilmoittautua Bachelor in Engineering Research -ohjelmaan; oppilaitokset tarjoavat sekä perinteisiä että verkkovaihto-ohjelmia. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.