Keystone logo

55 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikkajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekniikan ala
  • Tekniikkajohtaminen
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (55)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikkajohtaminen

Kandidaatin tutkinto tekniikan hallinta voi olla opiskelijalle, joka haluaa harjoittaa perustutkintoa ohjelma, jossa yhdistyvät tieto tekninen puoli insinööriksi analyysi sen sosiaalisia sovelluksia ja seurauksia.

Tutkittaessa jälkeisen koulutusohjelmissa opiskelija voi kysyä, mikä on AMK-insinööri Management? Tämä opinto tarjoaa laajan pohjan luokkien suunnattu sulattamalla kokemuksellinen tieto tekniikan kanssa liiketoimintaosaamista. Tyypillinen opetussuunnitelma voi sisältää matematiikan ja luonnontieteiden kursseja kuten hammaskivi, fysiikka ja kemia. Ei voi olla keskittyä sekä kirjanpitoa, yritysrahoitus, kustannusseuranta, tiimin rakentaminen ja kriittisten järjestelmien analyysi. Perustutkintoa tietenkin voi valmistella tutkinnon siviili, koneenrakennuksen ja sähkötekniikan johtotehtäviin.

Ensisijainen hyötyä tällainen tutkinto-ohjelma voi olla sen valikoima ja joustavuus tulevaa uraa sovelluksen.Yhdistäminen käytännön käytännön koulutusta tekniikan kanssa syvä ymmärrys hallinnan tekniikoita ja analyysi voi lainata, kiinnostaa tällaista ohjelmaa eri toimialoilla.

Liittyvistä maksuista tunnustukset ja opetusta voi olla erilainen riippuen ohjelmaan. Paras tapa saada selville noin kustannukset on ottaa yhteyttä laitoksen suoraan.

Jatko kandidaatin tekniikan hallintaa voidaan valmis aloittamaan uran projektinhallinta, sillä laadunvarmistus johtaja, valmistustekniikka johtaja, systeemitekniikka johtaja tai arvon tekninen johtaja. On monia mahdollisuuksia sekä ammatillisessa lisensointi ja varmentaminen koulutus. Insinööriksi johto voi olla ihanteellinen asema hankeanalyysin, toimintaan tai laadunvalvontaan. Kriittistä ajattelua ja viestintää tausta voi olla hyödyllistä uran myynnin, markkinoinnin tai henkilöresursseihin.

Insinööriksi johto voi avata polkuja erilaisia ​​stimuloiva uran. Se on kansainvälistä merkitystä opiskelijoille, jotka haluavat kuroa kovaa tiedettä ja viestintätaidot palvelun luomisessa ja säilyttämisessä tuotantotekniikan myönteinen vaikutus. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.