Keystone logo

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekninen piirustus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Arkkitehtuurin opinnot
Opintoalat
  • Arkkitehtuurin opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular education type

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekninen piirustus

Opiskelijat, jotka haluavat saada paremman käsityksen tietystä aiheesta, voivat päättää kandidaatin tutkintoon lukion jälkeen. Tämä perustutkinto-palkinto kestää keskimäärin neljä vuotta.

Mikä on teknisen piirteen Bachelor? Tekninen piirustus on opintojen laatiminen, jota voivat käyttää arkkitehdit, insinöörit ja mekaniikka. Nämä yksityiskohtaiset piirustukset antavat ohjeita tuotteiden, kuten mikrosirujen ja rakennusten, rakentamiseen. Vaaditut kurssit riippuvat teknisten piirustusten tarkasta luonteesta, mutta ne voivat sisältää kuvailevan geometrian, arkkitehtonisen graafisen ilmeen, arkkitehtuurisuunnittelun ja suunnittelun, piirustuksen geometrian, AutoCAD-lukutaidon, rakennesuunnittelun ja sähköjärjestelmät.

Tutkijat oppivat käsikirjaa ja tietokoneavusteista piirtotekniikkaa, joka valmistaa heidät töihin teknologisesti edistyneellä alalla. Mekaaniset kyvyt varmistavat, että ammattilaiset pystyvät esittämään tuotteita tarkasti piirustusten avulla. Näiden kurssien aikana parannettu viestintätaito voi auttaa opiskelijan uran ja henkilökohtaisen elämän kanssa.

Ammattikorkeakoulun kustannukset voivat riippua koulusta, sen sijainnista ja ohjelman kestosta. Opiskelu voi jopa vaihdella vuosittain. Siksi hakijoiden pitäisi tutkia haluamaasi astetta ja koulua, johon he haluavat osallistua.

Joku, jolla on perustutkinto tekniseen piirustukseen, voi olla paljon uramahdollisuuksia. Suunnittelun taidot saattavat kääntää hyvin uran ulkopuolelle teknisen piirustuksen, mutta monet opiskelijat siirtyvät arkkitehtisuunnittelijoiksi, suunnittelevat suunnittelijoita, maa- ja vesirakennustekniikan ammattilaisia ​​ja elektroniikan valmistajia. Tutkijat, jotka haluavat tulla professoreiksi tai konsulttituomariksi, saattavat joutua lisäämään koulutustaan ​​maisteriohjelman kautta.

Ammattikorkeakoulutusta voidaan tarjota korkeakouluissa, teknisissä oppilaitoksissa ja yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Saattaa olla jopa mahdollisuus osallistua verkossa. Jos haluat oppia lisää, etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.