Keystone logo

37 Kandidaatti Ohjelmat sisään Teknologiajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Teknologian opinnot
 • Teknologiajohtaminen
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (37)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Teknologiajohtaminen

  Bachelor in Technology Management tarjoaa opiskelijoille tietoa liiketoiminnan teknologian infrastruktuurin ja miten käyttää tietojärjestelmiä etukäteen tehokkuutta ja laajentaa tuotantokapasiteettiaan organisaatioissa. Opiskelija kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja perehtyneisyys teknologian, jotka johtavat parempaan hallintaan ja johtotehtäviin.

  Mikä on Bachelor in Technology Management? Tämä perus tutkinto yhdistyvät liiketoiminnallisista periaatteista innovatiivisia teknisiä lähestymistapa ongelmanratkaisuun. Opiskelija oppii tavoin tämä tekniikka auttaa yrityksiä hallitsemaan tietoja ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Uralla sisältää laajan projektityön opettaa opiskelijoille miten tietojärjestelmiin ja sovelluksiin voivat parantaa ja johtamisen menetelmiä. Opiskelijat myös perehtyä tehokkuutta ja täsmällisyyttä automaattisten ja tietokannan hallintaan monilla eri aloilla.Osallistujat voivat erikoistua alalla teknologiahallinnon kuten kirjanpito, rahoitus, toimitusketjun hallinta, terveystietoa ja palvelut, henkilöresurssit ja viestintä.

  Teknologian hallinta tutkinto hyödyttää opiskelijoita valmistelemalla niitä uran johtotehtävissä vankka liikkeenjohdon periaatteet. Valmistuneet ovat lisätty kerros tietoa tietojärjestelmien ja atk sovelluksia lisäksi niiden liiketoiminnan koulutukset.

  Ohjelma kustannukset tämän tutkinnon vaihtelee toimielimissä. Useimmat teknologian hallinta astetta kestää neljä vuotta, mutta tämä voi myös riippua yksittäisen koulun vaatimuksiin. Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan tämän verran pitäisi perusteellisesti tutkia kukin toimielin varmistaa, että se on hyvä sovi heidän taloudelliset ja akateemisia tavoitteita.

  Valmistuneet jotka ovat ansainneet teknologian hallinta tutkinto ovat päteviä hallinto- ja valvontaelinten tehtävissä erilaisia ​​organisaatioita. Opiskelijat voivat valita keskittyminen ja jättää ohjelman ylivoimainen ongelmanratkaisun taitoja ja automatisoidut järjestelmät taitoa valitsemaansa alueella. Innovaatio johtamiskokemusta hyödyttää talousjohtajat, sairaalavirkamiehiä, henkilöstöalan ammattilaisille, ja muissa tehtävissä, jotka ovat riippuvaisia ​​tietokannan hallinta. Ratkaisut ovat käyttökelpoisia myös markkinointiin, tutkimukseen, myynti ja viestintä uraa.

  Kiinnostuneet opiskelijat voivat oppia lisää etuja teknologian hallinta tutkinnon etsimällä laaja tietokanta kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.