Keystone logo

83 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekoäly 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Teknologian opinnot
 • Tekoäly
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (83)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekoäly

  Kandidaatin tutkinto on keskiasteen jälkeinen akateeminen ohjelma, joka tyypillisesti päättyy kolmen tai viiden vuoden kuluessa. Opiskelijoille, jotka haluavat päästä jatko-tai ammattimainen ohjelma on tyypillisesti oltava kandidaatin tutkinto. Arvostusta voidaan kutsua taiteen kandidaatin tai Bachelor of Science -kurssiksi riippuen opintojaksosta ja tarvittavien opintosuoritusten määrästä.

  Mikä on kandidaatti keinotekoisessa älykkyydessä? Tämä tutkinto valmistaa oppilaita kehittämään keinotekoisia älykkyyttä koskevia sovelluksia, kuten puheentunnistusta, kasvojen tunnistamista ja kielten kääntämistä. Tutkimusalat voivat olla esimerkiksi tiedonlouhinta, kehittynyt matematiikka, tekniikka ja robotiikka. Korkkikokemus tai harjoittelu järjestää useita ohjelmia ja valmistaa opiskelijoita uran ja jatko-opintoihin.

  Kandidaatin tutkinnon tekoäly voi kehittää vahvoja analyyttisiä ajattelutaitoja ja ongelmanratkaisuvalmiuksia, jotka hyödyttävät tutkinnon suorittaneita henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Tutkijat voivat myös kehittää tietämyksen ja analyysin osaamista, joka avaa ovia monilla teollisuudenaloilla.

  Kandidaatin tutkinnon kustannukset riippuvat valitusta koulusta ja opintojen pituudesta. Opiskelijoiden on tutkittava tai otettava yhteyttä mahdollisiin kouluihin varmistaakseen, että heillä on tarvittavat tiedot.

  Ottamalla kandidaatin tutkinnon tekoäly voi avata oven uusia ja jännittäviä urapolkuja. Mahdollisia töitä ovat tiedemies, koneoppimies tai tietotekniikka-insinööri. Joku, joka nauttii opetuksesta, voisi kouluttaa muita kehittämään ja käyttämään keinotekoista älykkyyttä tai haluaa opettaa toissijaisella tasolla tai korkeakoulutuksessa. Toinen vaihtoehto on työskennellä sellaisten yritysten myynnissä, jotka markkinoivat keinotekoisia älykkäitä sovelluksia kuluttajille. Tämä on kasvava ala, joten työpaikat saattavat tulla saataville muutamassa vuodessa, joita ei ole nykyisin.

  Mahdolliset opiskelijat voivat harjoittaa kandidaatin tutkinnon tekoälystä yliopiston tai yliopiston kampuksella tai mahdollisesti verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.