Keystone logo

38 Kandidaatti Ohjelmat sisään Televisiotutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Journalismi ja joukkoviestintä
 • Televisiotutkimus
Opintoalat
 • Journalismi ja joukkoviestintä (38)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Televisiotutkimus

  Kandidaatin tutkinto on yleensä ensimmäinen tutkinto opiskelijoiden jatkaa. Se tarjoaa perustekijät, jotka ovat hyödyllisiä urasi. Valmistuttuaan, voit alkaa työskennellä kohti uran tai voit jatkaa koulutusta master 's ohjelma.

  Mikä on Bachelor in Television Studies? Opiskelevat televisio ovat yleensä kiinnostuneita kriittisessä puolella väliaineen, mutta se on myös mahdollista jatkaa tuotantoa ansaitsemalla tutkinnon televisiossa tutkimuksissa. Kurssit sisältävät elokuvan teoriaa, kriittisiä tutkimuksia, ja yleisön vuorovaikutusta. Perusteellinen tutkimus historian television ja elokuvan pitäisi myös korvata. Koska se on poikamies tasolla ohjelma ja hieman yleisempiä, opiskelijat voivat yleensä erikoistua enemmän valmistumisen jälkeen.

  Viihdeteollisuus on uskomattoman suuri ja hyvinvoiva kenttään. Opiskelijat, jotka opiskelemaan television hyötyvät syöttämällä tällä alalla.Ne on varustettu tietoja ja taitoja he tarvitsevat luoda erittäin kannattavaa uran itselleen.

  Kustannukset opetusta ilmoittautumalla Bachelor in televisiotutkimus vaihtelee monista tekijöistä. Koulu ja ohjelma vaikuttaa kustannuksiin, mutta myös maan päätät opiskella on merkitystä. Ennen ilmoittautumalla, tutkimuksen kaikki vaihtoehdot huolellisesti.

  Televisio ja elokuva ovat yhteistyössä taidemuotoja. Tämä tarkoittaa, että on kymmeniä erilaisia ​​käsitöitä ja tieteenalojen tulossa yhteen kohti yksi tavoite. Valmistuneet on monia vaihtoehtoja uraa, varsinkin jos he valitsevat tuotannon puolella tutkimuksen. Näitä aloja ovat lavastus, käsikirjoitus, ohjaus, valosuunnittelu, puvustus, meikkaus, valokuvaus suuntaan, potkuri luomiseen, tuottamiseen, erikoistehosteet, ja toiset. Jos päätät jatkaa kriittistä puolella on myös lukuisia työpaikkoja journalismia, kritiikki, ja koulutus.

  Televisio on uskomattoman mielenkiintoinen koulutusaloittain.Kiinnostuneille opiskelijoille ei tarvitse pettyä. Plus, niin monia sovelluksia, se voi olla erittäin hyödyllistä Valmistuttuaan. Aloita etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.