Keystone logo

45 Kandidaatti Ohjelmat sisään Teollinen muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Teollinen muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (45)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Teollinen muotoilu

   Yksilöt kiinnostunut yhdistyvät teknologia ja kuvataide yhdessä jatkamaan palkitsevan uran tieteen alan olisi harkittava ansaita Bachelor in Industrial Design. Opiskelijat ansaita tutkinto samalta alalta käyttävät niiden suunnittelun, visuaalisen strategia, ja insinööritaitoa muovata edessä maailman innovaatioiden ja muotoilun.

   Mikä on Bachelor in Industrial Design? Ohjelma tarjoaa opiskelijoille vahva akateeminen perustan suunnittelu ja kursseista. Opiskelijat oppivat luomaan järjestelmiä, ohjelmia ja muita aineellisia tavaroita ja palveluita. Nämä tuotteet käytetään yritysten sekä kuluttaja-, ympäristö-, lääketieteen ja kuljetus aloilla. Lisäksi pyrkiä parantamaan toiminnon, suunnittelun ja teknisten sovellusten tuotteita, opiskelijoita valmistuu vankka portfolio, joka korostaa heidän saavutuksistaan ​​ja taitoja.

   Tämä ohjelma on hyödyllinen opiskelijoille, jotka haluavat edetä urallaan tavoitteita ja samalla opitaan kehittää suunnittelun taitoja käytännön alalla. Opiskelijat oppivat myös hyödyntämään erilaisia ​​suunnittelun työkaluja, menetelmiä ja luoda, parantaa ja tehdä tuotteita, jotka täyttävät kuluttajien tarpeet ja työnantajille.

   Instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat erilaisia ​​koulutuspolkuja mahdollisten teollisen muotoilun opiskelijoita. Siksi kustannukset ja maksut, jotka liittyvät tämän tutkinnon valinta vaihtelee suuresti. On tärkeää, että yksityiset tutkimukseen vaihtoehtojaan ja niihin liittyvät kustannukset ennen sitoutumistaan ​​mitään tiettyyn kouluun.

   Jälkeen ansaita heidän Alempi, opiskelijat ovat erittäin työllistettäviä eri toimialoilla. Valmistuneet on selkeä ja syvällinen ymmärrys siitä, miten käyttää tiedettä, kuvataide ja tekniikka saada altistuminen enemmän palkitsevaa, korkeamman palkatuilla, ja tuottelias uramahdollisuuksista teollisen suunnittelun alalla.

   Teollinen muotoilu teollisuus on erittäin kilpailukykyinen. Kuka tahansa kiinnostunut jatkamaan uraa pitäisi tutkia kaikilla koulutuksen vaihtoehdot tarkkaan. Monet laitokset tarjoavat joustavia online-luokat ja kohtuuhintaista opetusta hinnat helpottaa opiskelijoiden ansaita astetta, parantaa heidän valtakirjansa, ja rahaksi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.