Keystone logo

39 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Tietohallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Johtamisopinnot
 • Tietohallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (39)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Tietohallinto

  Monet ihmiset jatkamaan Bachelor in Information Management tutkia ja laajentavat ihmisen ja teknologian elementit tietojärjestelmät. Tämä tutkinto antaa arvokasta tietoa tietoteollisuuden taajuuksien keskittymällä loppukäyttäjien tarpeita kehittää joustavia ja helposti siirrettävä joukko taitoja 21. vuosisadalla työpaikoilla.

  Mikä on Bachelor in Information Management? Tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraansa hallintaan teknisiä taitoja vaadita, että valvoo erilaisia ​​tietojärjestelmiä, kuten televiestintä, langattomat ja muut verkon teknologioita. Se korostaa erityistä akateemista ja uran valmisteluun tietoturva kurinalaisuutta. Ohjelma antaa osallistujille laajan johdannon tietohallinnon, palvelut ja teknologiat yhdistettynä vahva taiteet ja tieteet perusta.Opiskelija oppii tehokkaita menetelmiä löytää tietoa ja käyttää tarpeet, jotka puuttuvat suunnitella ja hallita järjestelmiä vastaamaan näihin vaatimuksiin.

  Nämä ohjelmat ja tutkimukset ovat hyödyllisiä niille, jotka haluavat edetä urallaan ja oppia korkea koulutustaso. Kurssit voivat vaihdella, mutta keskusta pääasiassa tietotekniikkaan, tutkimukseen ja markkinointiin. Opintoviikkoja sisältää tutkimuksen, äärellinen matematiikka, tiedotusvälineet, etiikka, televiestintä ja kokonaisarkkitehtuurin.

  Toimielimet ovat vaihtelevia kustannuksia tämän ohjelman, joka kestää kolmesta neljään vuotta loppuun. Kiinnostuneille ansaita tutkintoonsa tulee ottaa yhteyttä erityisesti korkeakouluissa noin kurssimaksut, rekisteröintikustannukset ja varmistaa, että ohjelma täyttää tavoitteensa.

  Kun yksilön saa tietohallinnon määrin, he voivat löytää työtä useita uraa. Yksi tällainen alue on projektinhallintaan, jossa valmistuneet valvomaan tietojärjestelmiä ja tuottaa tietoa politiikan.Lisäksi ne voivat toimia sekä järjestelmiin, verkkosivujen suunnittelijat, tietokanta johtajat ja tietoturva konsultit. Avoimet työpaikat ovat rajattomat, myös työssä rahoituslaitosten, valtion virastot ja koulutuksen areenalla.

  Kiinnostuneita henkilöitä olisi toteutettava keskeiset vaiheet kohti saavuttamiseksi tutkinnostaan ​​hallinta. Laaja tietokanta on ihanteellinen lähtökohta opiskelijoille alkaa tutkia niiden valintoja, sekä maantieteellisesti ja koulutuksellisesti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.