Keystone logo

55 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tietokoneanimaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taidealan opinnot
  • Animaatio
  • Tietokoneanimaatio
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (55)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tietokoneanimaatio

Kandidaatin tutkinnot ovat saavutettavissa olevia askeleita korkeammille korkeakouluille tai suuremman osaamisen kentälle. He työskentelevät auttaakseen tuoreita kasvoja löytämään työpaikkoja ja antavat kokeneille ihmisille todistaa tietonsa virallisesti korkeampien palkkojen osalta.

Mikä on kandidaatti tietokoneanimaatiossa? Tämä tutkinto edellyttää, että sinulla on perusteellinen tietämys siitä, miten tietokoneohjelmistoa voidaan käyttää animaation luomiseen. Erikoistumisopinnot määrittävät, onko kurssi luonnontieteellinen kandidaatti tai kuuluvat taiteen luokkaan. Ohjelmat voivat keskittyä voimakkaasti tietokoneohjelmistoihin ja tietokoneella tuotettujen kuvien tekniseen prosessiin tai tietokoneohjelmien käyttämiseen kuvien luomiseen. Taiteen historiaa, muotoilua sekä 2D- ja 3D-taidetta vaaditaan useimmissa korkeakouluissa, jotka tarjoavat tätä tutkintoa. Visuaaliset tehosteet ja editointi ovat myös hyödyllisiä luokkia tälle suurelle.

Tietokoneanimaatio on kenttä, joka arvostaa yhteyksiä erittäin. Harjoittelun verkko-opiskelijoiden keskuudessa valmistaa oppilaita työharjoittelusta valmistumisen jälkeen. AutoCADin ja muiden 3D-mallinnusohjelmien hallintaa sekä taiteen perusrakenteiden tuntemusta on elintärkeää useimmille animaation työpaikoille.

Kandidaatin tutkinto tietokoneanimaatiossa vaihtelee suuresti kustannuksin. Sijainti auttaa määrittämään lukumäärän hinnan sekä vuosien määrän, jonka opiskelija aikoo osallistua. Suurin osa opiskelijoista tarvitsee kolme tai neljä vuotta.

Tämä tutkinto täyttää tutkinnon monille animaatiotutkimuksen työpaikoille. Luomussuunnittelija, 3D-mallinnus ja ohjaaja ovat töitä, jotka löytyvät animaation elokuvista. Videopeleissä käytetään myös paljon tietokoneanimaattoreita. Valaistus- tai tekstuuritartistit luovat visuaaliset näkökohdat, jotka tarvitaan videon rakentamiseen maasta. Tietokoneanimaatio on monimutkainen tehtävä, joka vaatii valtavia työntekijäryhmiä ja paljon erikoistuneita työpaikkoja.

Suuret yliopistot tarjoavat yleensä tietokoneanimaatioohjelmia ja taidekouluilla on erityisen vahvat ohjelmat, kuten verkko-optiot. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.