Keystone logo

95 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tilastotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Tilastotiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (95)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tilastotiede

Kandidaatin tutkinnot myönnetään valmistumisen jälkeen 120 lukukauden op. Tämä kestää yleensä opiskelijoita noin neljä vuotta keskittynyt tutkimus loppuun. Osana tutkinto, opiskelijat osallistuvat yleensä kursseja ja viettää loput ajastaan ​​luokissa erityistä merkitystä suuria. Nämä tutkinnot ovat usein tarpeen, ennen kuin ihmiset voivat päästä toivottavaa ammatteihin.

Mikä on kandidaatin Tilastotieteen? Suuri voi olla laaja painopiste periaatteet sisältävän matematiikka ja useita tekniikoita käytetään tilastoissa. Core kurssit keskittyvät matematiikan, sovelletun matematiikan, matemaattista tilastotiedettä, ja liittyvät matematiikan aiheista. Muita aiheita voisivat olla rahoituksen, talouden, hyödyke markkina-analyysi, teollisuuden tilastoja, julkisen politiikan tilastoja, ja toiset perustuvat uran mieltymykset opiskelija.

On joitakin tärkeitä etuja käytettävissä henkilöitä, jotka ansaitsevat tämän kandidaatin tutkinnon.Ne ovat usein pystyvät liikkumaan suoraan tyydyttävä ura kantoja. Joilla on vahva akateeminen tausta, valmistuneet voivat löytää, että niiden työmahdollisuuksia ovat monipuolisempia ja enemmän tuottoisa kuin ikäisensä ilman saman koulutustausta.

Liittyvät kustannukset tässä ohjelmassa voi vaihdella paljonkin koulusta toiseen ja erityisesti kansainvälisten rajojen yli. Opiskelemaan olisi tarkistettava vaihtoehtoja yhteyttä kouluihin suoraan.

Valmistumisen jälkeen, yksilöt voivat luonnollisesti hakea kantoja kuin tilastotieteilijät. On kuitenkin olemassa useita mahdollisuuksia saatavilla. Näitä ovat työn tutkimus testaus- ja tuotteen arviointi aloilla, kuten auto-, lääke-, ja ohjelmistoyrityksiä. Jotkut valmistuneet löytää työpaikkoja työskentelee hallitus tehtävissä, ympäristöjärjestöjen ja maanpuolustus. Erilaisia ​​mahdollisuuksia on hyvin laaja ja mahdollistaa paljon henkilökohtainen valinta.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä ohjelmasta ja sen uramahdollisuudet, vilkaise ohjelmalistaus ja oheisiin lyijy muotoja. Löytää koulut sopivan omaan tilanteeseen, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.