Keystone logo

26 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Konetekniikka
 • Tuotantotekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (26)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka

  Kandidaatin tutkinto on perustutkintoa ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita uran tietyillä aloilla, tai antaa heille koulutustausta edelleen opintojaan ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto. Jossa keskitytään tuotantotaloutta ja opiskelijat käyttävät teknologiaa ja tiedettä tehdä päätöksiä yrityksen tai organisaation.

  Mikä on kandidaatin Tuotantotalouden? Tämä on tekniikan ohjelma, joka opettaa sekä insinööritaitoa ja palvelun joukkueen johdon osaamista, ja valmentaa työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Ohjelmat vaihtelevat, mutta esimerkkejä luokkia ovat strategisen resurssienhallinnan, johtamistaitoja, kehittyneet laatu suunnittelujärjestelmissä innovaatioiden hallinta, tutkimus ja kehitys, kirjanpito, markkinointi ja kansainvälinen logistiikka. Yhdessä luokkaopetusta, ohjelma sisältää usein hankkeiden ja laboratoriotyöt.

  Ansaita kandidaatin tuotantotalouden Management on hyödyllistä monin tavoin.Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa ympäristöissä, kuten aloittelevat yritykset ja kansainväliset yritykset. Opitut taidot myös valmistella tutkinnon kaikilla elämän alueilla.

  On olemassa useita tuotantotalous ohjelmia useissa kansainvälisissä paikoissa. Riippuen ohjelman kestoa, sen sijainti, ja yksittäisen opiskelijan, kustannukset voivat vaihdella melkoisesti. Ota koulu suoraan selvittää, mitä odottaa taloudellisesti.

  Kandidaatin tutkinnon tuotantotalouden valmentaa johtotehtävissä ympäri maailmaa. Ura lehtiä ovat ostopäällikkö, markkinointipäällikkö, projektipäällikkö, laskentapäällikkö, myyntipäällikkö, toimitusketjun johtaja, tuotantopäällikkö ja Business Controller. Toimialat ovat bio-, petrokemian, jalostamot, lääketiede, palvelu ja hallitus.

  Jos olet huolissasi, että olet liian paljon meneillään elämässäsi harjoittaa tuotantotalous tutkinto, ei hätää. Monet ohjelmat tarjoavat online-luokat, jotta voit ansaita määrin oman aikataulun ja omaan tahtiin. Laaja tietokanta luetellaan kaikki koulujen ja ohjelmia, jotka ne tarjoavat. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.