Keystone logo

66 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tuotesuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Tuotesuunnittelu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (66)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Tuotesuunnittelu

  Kandidaatin tutkinto on ylempää tutkintoa saatavilla monilla tutkimuksen taiteet tai tiedettä. Nämä astetta avaa ovia monenlaisia ​​työpaikkoja. Ne myös auttavat opiskelijoita kehittämään lukeminen, kirjoittaminen, ja kriittisen ajattelun taitoja. Ansaita kandidaatin tutkinto on fiksu korkeakoulutuksen valinta eri maissa ympäri maailmaa. Aste on yleensä hyvin arvostettu ja tunnustettu useilla eri aloilla.

  Ne etsivät vastausta kysymykseen, mikä on Bachelor in Product Design, täytyy ensin ymmärtää laaja akateeminen muotoilun alalla. Bachelor in Design nähdään usein vastine Bachelor of Fine Arts. Tutkinto keskittyy opettaa oppilaita käytännöllisyys ja ergonomia yli estetiikkaa. Bachelor in Product Design on yksi osajoukko tämän akateemisen kentän, joka keskittyy suunnitteluun päivittäistarvikkeiden eri asetuksia, kuten kodeissa, toimistoissa, ja autoja.

  Bachelor in Product Design avulla opiskelijat voivat hioa sekä niiden taiteellisen tunteita ja myyntikelpoisia taitoja. Työn saaminen suunnitellaan tuotteita sallii paljon vapautta tuottaa henkilökohtaisia ​​malleja. Samaan aikaan, ammattilaiset nauttivat haaste on varmistaa, että todelliset ihmiset voivat usein käyttää näitä malleja.

  Kustannukset kandidaatin tutkinto vaihtelee riippuen laitoksen päätät osallistua. Keskimääräinen opiskelu- kolmesta neljään vuoteen.

  Yritykset ympäri maailmaa palkata yksilöiden Bachelor in Product Design. Liiketoimintaa, joka tuottaa tavaroita tarvitsee suunnittelija auttaa tuotteen ideoita tullut todellisuutta. On työpaikkoja tarjolla erilaisia ​​kenttiä, joten valmistuneet ovat paljon vapautta harjoittaa etujaan ergonomia, teknologia, taide ja estetiikka.

  Useat instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat Bachelor in Product Design koska online-ohjelma tai enemmän perinteistä mallia.Online tutkimus voi olla ihanteellinen tapa osallistua kollegion valinta riippumatta siitä, missä asut. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.