Keystone logo

38 Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheilualan opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheilualan opinnot
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheilualan opinnot

Kandidaatin tutkinto-ohjelma sisältää kurssiopintoja yleissairaan opinnoissa sekä erikoistumisalueen. Tämä tutkinto tarjotaan monissa yliopistoissa - sekä verkossa että kampuksella - laaja joukko tieteenaloja. Kandidaatin tutkintoja voidaan yleensä ansaita neljän tai viiden vuoden kuluessa opinnoista.

Mikä on urheilututkimuksen kandidaatti? Ammattikorkeakoulututkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ammattiurheilun eri osa-alueita, mukaan lukien fyysiset vaikutukset, liiketoiminnan vastuut ja johtamisen taidot. Ohjelmat saattavat kattaa esimerkiksi kinesiologian, elinikäisen kunto-, terveys- ja liikuntatutkimuksen, koulujen liikuntakasvatuksen ja kansanterveysalan hallinnon kaltaiset aiheet. Monet näistä luokista saattavat todennäköisesti liittyä fyysiseen toimintaan osana kurssityötä.

On olemassa useita taitoja, joita opiskelijat voivat kehittää harjoittamalla urheilututkimusta. Fyysisen kunnon parantamisen lisäksi voit oppia liiketoiminnan johtamisen, tiiminjohtajuuden ja tapahtumajärjestelyn osa-alueita.

Paras paikka saada tietoa kustantamoiden kustannuksista urheilutapahtumissa on suoraan koulun vastaanotosta, johon haluat osallistua. Osallistumiskustannukset riippuvat monista eri tekijöistä.

Urheiluopiskelijoilta vaaditaan erilaisia ​​uranäkymiä. Voit harjoittaa urheilujoukkueiden hallintaa, kouluttaa urheilijoita, järjestää urheilutapahtumia tai kouluttaa liikuntaa. Tällaisia ​​kantoja on saatavilla useilla aloilla, joten sinulla on todennäköisesti monenlaisia ​​mahdollisuuksia, joita tutkinto voi saada. Jos haluat jatkaa jatkokoulutusta, voit myös käyttää tietojesi tietotaitoasi fyysisen terapeutin avulla.

Ensimmäinen askel kohti ammattikorkeakoulututkinnon ansaitsemista on etsiä koulu parhaiten vastaavan ohjelman avulla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.