Keystone logo

146 Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheiluliiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
 • Urheiluliiketoiminta
Opintoalat
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (146)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheiluliiketoiminta

  Tarvittavat taidot uran yleensä painopiste poikamies-tason ohjelmaa. Tästä syystä se on yleensä ensimmäinen tutkinto uusi opiskelijoiden yrittää ansaita. Valmistuttuaan, vaihtoehtoja on aloittaa urasi heti tai anna jatko-ohjelma pikakäynnistys oman uran.

  Mikä on Bachelor in Sport Business? Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa tätä tutkinto oppia liiketoiminnan puolella uskomattoman suuri ja menestyksekäs urheilu teollisuudelle. Ohjelmat tämäntyyppisten ovat pienempiä alaluokan Business Studies. Kurssit kattavat aiheita kuten joukkue, riskien arviointia, markkinointi, ja tapahtumien järjestäminen. Valmistuneet tarvitsevat tietoa ja tarvittavia taitoja työskennellä molemmat joukkueet ja urheilutapahtumien.

  Urheilu teollisuus on yksi suurin ja kannattavin teollisuuden maailmassa. Opiskelijat, jotka valmistuu tutkinnon urheilussa liiketoimintaa hyötyä tekemällä tällä alalla.Plus, opiskelijat pystyvät yleensä välttämään monia vaikutti tai kilpailuhaittoja perinteistä liiketoimintaa ohjelma syöttämällä alaluokka.

  Kuinka paljon se maksaa ilmoittautua Bachelor in Sport Business ohjelmassa? Tämä riippuu kouluun, ohjelma, ja maa haluat opiskella. Doing tutkimus ennen ilmoittautumalla voi tehdä paljon helpompi löytää ohjelma, joka vastaa tarpeitasi.

  Uraa, jotka ovat käytettävissä urheilun kaupallisen tutkinnon ovat enimmäkseen jaettu työskentelee tiimin ja työskentely urheiluareena. Voit tulla markkinoinnin johtaja, johtaja tai tapahtuman koordinaattori riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset. Lisäksi, jos käytät tiimi, saatat löytää työtä rekrytoija tai asiamiehen. Vaihtoehtoisesti oppiarvo voisi löytää työtä urheiluvälineitä tai vaatetusalan yritys.

  Opiskelijat, jotka ovat innostuneita urheilu ja ovat kiinnostuneita liike voi löytää urheilu liike-ohjelmia hyvin houkutteleva.Työtä kohti uran että rakastat tutkimalla mitä rakastat. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.