Keystone logo

7 Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Urheiluvalmennus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheilualan opinnot
  • Urheiluvalmennus
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Urheiluvalmennus

Akkreditointioppi kestää yleensä 3-5 vuotta valmiiksi riippuen laitoksen vaatimuksista, painopistealueesta ja opiskelijan mieltymyksestä. Tämä tutkinto keskittyy tyypillisesti tieteenalaan.

Mikä on urheilututkinnon kandidaatti? Tämä tutkimusalue menee pari nimeä: BSc in Sports Leadership ja Bachelor of Sports Science Coaching. Nimestä riippumatta useimmat ohjelmat tarjoavat urheilutieteellisen ytimen valmentavien valmentajien kanssa. Kurssit voivat olla valmennusteoria ja -menetelmät, hoito- ja kuntoharjoittelu, urheilupsykologia ja urheilu. Voit oppia tiimistä valmennuksen takana, hankkimalla taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä parantamaan yksittäisiä urheilijoita ja joukkueita, jotka käyttävät psykologiaa, fysiologiaa ja urheilun suorituskyvyn biomekaniikkaa.

Sinulla on todennäköisesti avaintekijöitä, joita työnantajat etsivät kaikesta viestinnästä yritysjohtamiseen ja urheiluteollisuuteen. Taitoihin kuuluu johtajuus, vastuullisuus ja tiimityö.

Nelivuotisen yliopiston osallistumiskustannukset voivat vaihdella kurssin pituuden, opintoalan ja opetussuunnitelman mukaan. Monia asteita tarjotaan verkossa edullisemmin. Valitun koulun valintakeskuksen pitäisi pystyä antamaan sinulle tarkemmat tiedot opetuskuluista.

On monia urapolkuja, joita voit halutessasi seurata valmistumisen jälkeen. Monet opiskelijat ovat itsekkäitä, että heistä tulee fyysisen tai terveystutkinnon opettajia. Jos valmennus tai koulutus eivät ole houkuttelevia, harkitse uraa urheilujohtajana tai kuntokeskuksen johtajana. Saatat edes pystyä harjoittamaan uran harjoituksen fysiologina, jossa tutkimme, miten ihmisten elimet reagoivat ja sopeutuvat liikuntaan parantaakseen kuntotasoja tai ehkäisemään ja hoitamaan sairauksia.

Internet on laajentanut virtuaalista luokkahuoneeseen, joka kattaa monien opintoalojen. On monia etuja tutkinnon suorittamiseksi verkossa. Joustavan aikataulun mukavuus on vaikea voittaa. Sen avulla voit myös opiskella kaikkialla maailmassa niin kauan kuin voit muodostaa yhteyden internetiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.