Keystone logo

39 Kandidaatti Ohjelmat sisään Vakuutusala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Vakuutusala
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (39)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Vakuutusala

   Ansaita Bachelor in Insurance on erinomainen tilaisuus henkilöille, jotka haluavat valmistautua dynaaminen uran vakuutustoiminnassa. Se on houkutteleva tie oppia erilaisia ​​vakuutuksia, eri työpaikkoja tarjolla teollisuudessa ja valmistautuminen kansallisen licensure tutkimukset. Opiskelijat saada tutkinto vakuutus voi tulla ammattilaisia ​​riskienhallinnan ja vakuutusalan, valtion virastot ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.

   Mikä on Bachelor in Insurance? Tämä tutkinto varustaa opiskelijoille keskeisiä tietämyksen menestyksen, kuten ymmärtää, miten riskejä hallitaan ja rahoitetaan liikemaailmassa. Tutkimukset keskittyvät elämän ja sairausvakuutus, henkilökohtainen vakuutus, kaupallinen vakuutus, vakuutusoikeuteen ja riskienhallinta. Ohjelma osallistujat oppivat myös auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä hallitsemaan riskejä vastaan ​​suuria menetyksiä ja ennakoitavissa ongelmia.

   On runsaasti syitä, miksi yksilöiden halutessaan jatkaa kandidaatin Vakuutus tutkinto. Esimerkiksi ohjelma opettaa erilaisia ​​taitoja, kuten analyyttistä ajattelua, määrällinen analyysi, tiimin rakentaminen ja innovatiivisia ongelmanratkaisuun. Opiskelija voi ennakoida tutustuen periaatteita ja strategioita hallita kaikkia näkökohtia vakuutusalalla.

   Ohjelman kustannukset vaihtelevat riippuen laitos ja tutkinto kestää yleensä kolmesta neljään vuotta loppuun. Yksilöt on perusteellisesti tutkimuksen koulujen varmistaa, että ohjelma sopii heidän tavoitteensa.

   Tutkinnon tämä ohjelma on kysyntää yhä kilpailukykyinen uran vakuutusalalla, ja voi tulla vakuutusmatemaatikkojen, edustajia tai välittäjiä, yritysten riskinhallinnasta, estate suunnittelijat, kenttä edustajat ja vakuutuspetos tutkijat. Muita mahdollisuuksia ovat myös työpaikkojen väittää säätimiä, tappio-aineet, valuutta- kauppiaat, vakuutuksenantajien ja riskinhallinnasta.Opiskelija kehittää hyvän käsityksen mitä se tekee tulla vakuutus ammatillinen keskittymällä omistettu periaatteita etiikan ja sosiaalisen vastuun.

   Monet kansainväliset mahdollisuudet ohjelman olemassa peräisin monenlaisia ​​yliopistoissa. Online luokat ovat ihanteellinen vaihtoehto henkilöille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa. Web-pohjainen vaihtoehtoja ruokaa opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.