Keystone logo

3 Kandidaatti Ohjelmat sisään Valtamerisuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Merenkulkutekniikka
 • Valtamerisuunnittelu
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (3)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Valtamerisuunnittelu

  Kandidaatin tutkinto on opintojakso, jota monet opiskelijat haluavat jatkaa lukion jälkeen. Tämä tutkinto voi auttaa yksilöitä pääsemään kenttätyöskentelyyn valitulla uralla ja valmistautumaan maisteriohjelmaan.

  Mikä on valtameriyhdistyksen kandidaatti? Merentutkimus on valtameriympäristöihin sovellettavia teknisiä konsepteja. Tämä tutkimusala on suunniteltu kouluttamaan tutkijoita matemaattisten ja tieteellisten päämiehiensä hallitsemiseksi ja auttamiseksi maailman valtamerissä. Opiskelija osaa ratkaista vuorovesiin, meren elämään ja ilmaston lämpenemiseen liittyviä ympäristöongelmia. Tämän alan koulutusohjelma voi sisältää kursseja, jotka koskettavat rannikon hoitoa, offshore-porausta, akustista valvontaa ja merenalaista ajoneuvoa sekä etsintää sekä rannan restaurointia.

  Työnantajat havaitsevat usein, että merenkulkijoiden tutkinto-opiskelijoilla on yleensä vahvoja tutkimus- ja analyyttisia taitoja. Lisäksi nämä henkilöt voivat oppia kehittyneitä viestintätaitoja, jotka voivat olla hyödyllisiä eri toimialoilla.

  Yliopiston tyyppi ja koulutusohjelman pituus voivat vaikuttaa ohjelman opetukseen. Tutkintotodistuksen kustannuksia voidaan kuitenkin korvata taloudellisella tuella tai apurahoilla. Kiinnostuneet osapuolet voivat ottaa yhteyttä koulujen vastaanottotoimistoon lisätietoja.

  Merentutkimuksen ura-alueet ovat sekä yksityis- että julkisen sektorin alaisia, ja alan tutkinto voi auttaa ammattilaisia ​​turvaamaan korkeampia palkkatyötä. Merentutkimuksen opiskelijat voivat tutkia lukuisia alueita ja vastuualueita, kuten rannan suojelu, offshore-rakenteiden kehittäminen, merenalaiset putkilinjat ja kaapelit, valtamerien energiavarat, vedenalainen akustiikka ja paljon muuta. Joitakin näihin alueisiin kuuluvia kantoja ovat rannikon insinööri, merenkulkijaarkkitehti, materiaalihallinta ja vedenalainen teknologian kehittäjä.

  Maailmanlaajuisesti on tuhansia yliopistoja, jotka tarjoavat Ocean Engineeringin kandidaatin. Monet koulut tarjoavat myös verkko- tai osa-aikatutkimuksen vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.