Keystone logo

21 Kandidaatti Ohjelmat sisään Vapaa-ajan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Vapaa-ajan tutkimus
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Vapaa-ajan tutkimus

Kandidaatin tutkinto on ylempi akateeminen tutkinto. Sen myöntävät korkeakoulut ja yliopistot opintojen suorittamiseen, joka voi vaihdella kolmesta seitsemään vuoteen. Tämän tutkinnon suorittaminen vaaditaan ennen maisteri- tai tohtorintutkinnon suorittamista.

Mikä on vapaa-ajan opinnot? Tällainen ohjelma tarjoaa laajan valikoiman opintoja, jotka sisältävät sekä teoreettista että käytännön tietoa. Koulutukseen voidaan sisällyttää myös vapaa-ajan ja matkailun erityispiirteet, kuten lomatuiston suunnittelu, houkuttelevien kohdepalvelujen ja -tuotteiden suunnittelu ja vapaa-ajan tapahtumien järjestäminen. Lisäksi tutkintotodistukseen voidaan sisällyttää yleisempiä markkinoinnin, mainonnan, talouden, hallinnan ja psykologian opintoja. Esimerkkejä mahdollisista keskittymisalueista ovat vieraanvaraisuus ja ravitsemus, kestävä matkailun hallinta sekä kylpylä- ja wellnesspäällikkö.

Opiskelijoilla, jotka suorittavat kandidaatin tutkinnon vapaa-ajan opinnot, pitäisi olla hyvin monipuolinen koulutus. Psykologiassa saadut taidot voivat auttaa työskentelemään ihmisten kanssa kaikilla elämän osa-alueilla. Lisäksi kyky järjestää monimutkaisia ​​tapahtumia ja suunnitella houkuttelevia palveluja on mahdollista rikastuttaa opiskelijan omaa elämänlaatua.

Kuten edellä mainittiin, tämän tyyppinen koulutusohjelma voi vaihdella pituudeltaan. Lyhyempi ohjelma siis maksaa vähemmän kuin pidempi ohjelma.

Vapaa-ajan opiskelijoille on tarjolla monia mahdollisia työmahdollisuuksia. Esimerkiksi ohjelman aikana tehdyt tutkimukset voivat saada opiskelijan olevan lisensoitu baarimikko tai nuorisoleirin johtaja. Muu työ voi olla hiihtokouluttaja tai kiertonopettaja. Jopa fitness-opettaja ja mainostoimisto ovat mahdollisia työmahdollisuuksia tutkintoon vapaa-ajan opinnoissa.

Korkeakoulut ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin tutkinto-ohjelmia. Monet laitokset tarjoavat jopa asteita, jotka ovat täysin verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.