Keystone logo

27 Kandidaatti Ohjelmat sisään Viheryksikköjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Viheryksikköjohtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (27)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Viheryksikköjohtaminen

  Ehkä yleisimmin nähden kaikista jälkeiseen koulutukseen astetta, kandidaatin tutkinto on todistus tunnettava tyypillisesti tehty sellaisessa aikana intensiivisen tutkimuksen yliopistossa. Kurssi voi kestää jopa neljä vuotta riippuen tutkimuksesta, ja on tyypillisesti vaatimus tuottavampi, valkoinen kaulus työpaikkoja. Kandidaatin tutkinto on edellytys maisteriksi tai tohtorin.

  Mikä on kandidaatin Parks and Recreation Management? Tämä tutkinto varustaa opiskelijoille tietoa tarvitaan tehokkaasti hallita virkistysmahdollisuudet ja turisti-keskeinen tilat kaikenlaisia. Ohjelmat voivat sisältää pitoisuudet pysäköintialueiden hallinta ja matkailu / turismi. Kaikki pitoisuudet keskittyvät voimakkaasti johtamisen kehittäminen ja liiketoimintaosaamisen lisäksi honing puhe ja kuuntelu kykyjä. Kurssit korostaa etiikan ja asiakaspalvelun parhaat käytännöt ovat usein mukana.

  Joukossa hyötyä tästä kandidaatin ovat kasvoi työmahdollisuuksia työnantajilta, jotka tarkastelevat ansaita määrin todisteena tulevaisuuden työntekijöiden sitkeyttä ja sitoutumista täyttämällä tavoitteisiin. Ottaa kandidaatin voi myös auttaa, kun haluat neuvotella korkeampaa palkkaa.

  Kuinka paljon se maksaa ansaita määrin voivat riippua siitä, missä haluat käydä koulua, kuinka kauan ohjelma on ja muut koulu-yksityiskohtia. Soita tulevien koulujen lisätietoja niiden kustannuksia.

  Saajat kandidaatin Parks and Recreation Management usein joutuvat päteviä useita töitä. Ne, jotka haluavat työskennellä ulkopuolella voi tutkia uran ulkoilua suunnittelijoille, park johtajia tai alan ohjaajien. Lisää asiakkaiden päin asteen haltijat voivat valita kantoja kuten leirin ohjaaja tai terveys ja hyvinvointi ohjaaja. Kaikki työt onyhteistä ylläpitää laitosten ja toimintojen yhteisöistä.

  Koska tämä aste kasvaa enemmän arvostetaan yhä useammat koulut tarjoavat sitä sekä tie- ja offline. Olemme tehneet oikeiden koulun helppoa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.