Keystone logo

11 Kandidaatti Ohjelmat sisään Viihdeteollisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Viihdeteollisuus
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Viihdeteollisuus

   Kandidaatin on yksi ensimmäisistä tyyppisiä postsecondary koulutuksen että opiskelijat voivat saada. Aikana koulutukseen, undergraduates usein halutessaan keskittyä yhteen tiettyyn teollisuuden ja joskus yhden kapealla tällä alalla. Jos opiskelija haluaa lisätä tietojaan, hänen on ensin saatava kandidaatin.

   Mikä on Bachelor in Entertainment Business? Tämä opinto opettaa opiskelijoiden käyttöön, rahoitukseen ja markkinointiin liittyviä näkökohtia viihdeteollisuuden. Opiskelija voi valita erikoistua esimerkiksi elokuva, televisio tai videopelien. Käsitteet kuten liiketalouden ja sisällön kehittäminen erityisesti markkinoiden opetetaan, ja jotkut ohjelmat tarjoavat määrin ehdokkaat käytännön kokemusta hankkeiden kautta ja maksettu harjoittelupaikkoja. Jännitystä Opiskelija voi suorittaa tällä alalla kansainvälisesti, ja monet koulut tarjoavat ohjelmia opetetaan kokonaan Englanti.Ei-syntyperäisten puhujien kannustetaan hakemaan ja ottamaan Englanti pätevyyskokeisiin.

   Valmistuneet liiketoiminnan viihdeohjelma yleensä löytää, että he saavat käytännön taitoja, kuten hyvä ja kirjanpidon. Kurssit tyypillisesti opettaa uusin kehitys digitaaliteknologian opiskelijat voivat hakea heidän henkilökohtaiseen elämäänsä samoin. Lisäksi on olemassa monia mahdollisuuksia työskennellä kansainvälisesti ja siirtää jopa suurempia osastoja.

   Opetus vaihtelee laitoksen opiskelijat valitsevat. Kansainväliset ohjelmat ovat joskus kalliimpia kuin kotoperäisten opiskelijoille. Entertainment yritys ohjelmat tavallisesti vähintään kolme vuotta, ja monet ovat täynnä aikaa ja kampuksen perustuva.

   Bachelor in Viihde, opiskelijat ovat erilaisia ​​uran viihdeteollisuuden avoinna. Ne voivat halutessaan tulla elokuvatuottajien tai hankkeen tai sisällön johtajat.Muita mahdollisuuksia ovat musiikkimanagerit, media johtajien ja tekijänoikeuksien ja rojaltit hallintaan. Opiskelija voi myös halutessaan aloittaa oman viihdettä johtamisliiketoimijoista, tai uraa viihde- lehdistä ja verkkosivuilta.

   Opiskelijoiden tulisi etsiä vaihtoehtoja niille ja miettiä, mitä koulu voisi tarjota parhaat mahdollisuudet kentän he ovat kiinnostuneita. Aloita tänään, etsiä ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valinnan täyttämällä lyijymuodossa.