Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 80 Kandidaatin tutkinnot (Kandidaatti) sisään Visuaalinen suunnittelu 2023

80 Kandidaatti Ohjelmat sisään Visuaalinen suunnittelu 2023

Yleiskatsaus

Jos olet kiinnostunut graafisen suunnittelun ja luovien taiteiden maailmasta, voit kysyä itseltäsi kysymyksen: "Mikä on visuaalisen suunnittelun kandidaatti?" Tämä tutkinto on monipuolinen ammattipätevyys, joka voi asettaa sinut uraan useissa eri toimialoilla.

&nbsp

Visuaalisen suunnittelun kandidaatti on perustutkinto, joka antaa sinulle perusteellisen perustan visuaaliselle ja taiteelliselle tuotannolle. Opit perusominaisuudet, tietokoneavusteiset grafiikat, piirustukset, elokuvatuotanto, animaatiot, näyttämöt ja näytön suunnittelu, alan standardit ja monet muut tärkeät taidot. Tämä ohjelma kestää yleensä 3-4 vuotta. Kun olet valmistunut, sinulla on täysi pätevyys ottaa hyvin palkattu asema graafisena suunnittelija tai markkinoija.

&nbsp

Vaikka sinulla on jo kokemusta visuaalisen suunnittelun alalta, alan kandidaatin tutkinto voi auttaa sinua löytämään kannattavallisen aseman yhdellä monista nykyaikaisista teollisuudenaloista, jotka edellyttävät korkeaa suunnitteluosaamista. Monet urat on käynnistetty valitsemalla Bachelor in Visual Design.

&nbsp

Eri laitoksilla on erilaisia ​​kustannuksia visuaalisen suunnittelun kursseille. Jos haluat lisätietoja tämän asteen harjoittamisen arvioidusta kustannuksesta, voit kysyä tietyltä korkeakoululta tai koululta, josta haluat opiskella.

&nbsp

Valmistuttuaan visuaalisen muotoilun kandidaatin, taiteilijat ja suunnittelijat menevät monenlaisiin urapolkuihin. Monet valmistuneet haluavat ottaa työpaikkoja videopelissä tai web-suunnittelussa. Muut valmistuneet harjoittavat typografiaa, animaatiota, elokuvan tuotantoa tai kirjan tuotantoa. Jotkut visuaaliset suunnittelijat tuottavat omia luovia teoksiaan, kuten elokuvia tai graafisia romaaneja. Löydät menestyksekkään uran myös mainosalalla. Tämä aste avaa oven monia mahdollisia rooleja modernissa design-maailmassa.

&nbsp

Oletko kiinnostunut hakemaan kandidaatin tutkintoa visuaalisessa suunnittelussa? Voit tutustua käytettävissä oleviin ohjelmiin tutustumalla verkkosivujemme vaihtoehtoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Visuaalinen suunnittelu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (80)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto