Keystone logo

90 Kandidaatti Ohjelmat sisään Visuaalinen suunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Muotoilun opinnot
 • Visuaalinen suunnittelu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (90)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Visuaalinen suunnittelu

  Jos olet kiinnostunut graafisen suunnittelun ja luovien taiteiden maailmasta, voit kysyä itseltäsi kysymyksen: "Mikä on visuaalisen suunnittelun kandidaatti?" Tämä tutkinto on monipuolinen ammattipätevyys, joka voi asettaa sinut uraan useissa eri toimialoilla.

  &nbsp

  Visuaalisen suunnittelun kandidaatti on perustutkinto, joka antaa sinulle perusteellisen perustan visuaaliselle ja taiteelliselle tuotannolle. Opit perusominaisuudet, tietokoneavusteiset grafiikat, piirustukset, elokuvatuotanto, animaatiot, näyttämöt ja näytön suunnittelu, alan standardit ja monet muut tärkeät taidot. Tämä ohjelma kestää yleensä 3-4 vuotta. Kun olet valmistunut, sinulla on täysi pätevyys ottaa hyvin palkattu asema graafisena suunnittelija tai markkinoija.

  &nbsp

  Vaikka sinulla on jo kokemusta visuaalisen suunnittelun alalta, alan kandidaatin tutkinto voi auttaa sinua löytämään kannattavallisen aseman yhdellä monista nykyaikaisista teollisuudenaloista, jotka edellyttävät korkeaa suunnitteluosaamista. Monet urat on käynnistetty valitsemalla Bachelor in Visual Design.

  &nbsp

  Eri laitoksilla on erilaisia ​​kustannuksia visuaalisen suunnittelun kursseille. Jos haluat lisätietoja tämän asteen harjoittamisen arvioidusta kustannuksesta, voit kysyä tietyltä korkeakoululta tai koululta, josta haluat opiskella.

  &nbsp

  Valmistuttuaan visuaalisen muotoilun kandidaatin, taiteilijat ja suunnittelijat menevät monenlaisiin urapolkuihin. Monet valmistuneet haluavat ottaa työpaikkoja videopelissä tai web-suunnittelussa. Muut valmistuneet harjoittavat typografiaa, animaatiota, elokuvan tuotantoa tai kirjan tuotantoa. Jotkut visuaaliset suunnittelijat tuottavat omia luovia teoksiaan, kuten elokuvia tai graafisia romaaneja. Löydät menestyksekkään uran myös mainosalalla. Tämä aste avaa oven monia mahdollisia rooleja modernissa design-maailmassa.

  &nbsp

  Oletko kiinnostunut hakemaan kandidaatin tutkintoa visuaalisessa suunnittelussa? Voit tutustua käytettävissä oleviin ohjelmiin tutustumalla verkkosivujemme vaihtoehtoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.