Keystone logo

60 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiologia
  • Yhteiskuntatieteen opinnot
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (60)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot

Useimmat ihmiset kokevat, että postsecondary koulutus on olennainen osa nykypäivän oppimista. Kandidaatin tutkinto tarjoaa hienon perustan hyvin maksavalle ja tyydyttäväksi uralle. Kun opiskelijat omistautuvat opiskelemaan, suurin osa ohjelmista kestää vain neljä vuotta.

Ehkä haluat tietää, mikä on yhteiskuntatieteiden kandidaatti? Opiskelijat, jotka tulevat tällaiseen ohjelmaan, tutkivat sivilisaatioiden historiaa ja modernia kontekstia. He pyrkivät ymmärtämään ihmisen käyttäytymistä, kuten syitä, joiden vuoksi tietyt tuotteet myyvät hyvin tiettyjä ihmisiä, kun taas toiset eivät. Heidän opiskelunsa usein koskettavat uskonnollisia ja poliittisia näkemyksiä ja niiden vaikutuksia muihin. Useimmat opiskelijat analysoivat aiempia ja nykyisiä ristiriitoja tunnistamaan ongelmien perimmäiset syyt ja kehittämään ratkaisuja.

Sosiologian opiskelijat ymmärrä usein, että asiat ovat vivahteellisempia kuin ne alun perin näyttivät. Toisaalta monet tietävät, että yksinkertaisilla parannuksilla olemassa olevaan yhteiskuntaan voi olla suuria, pysyviä vaikutuksia. Valmistuneet voivat nähdä maailman uudessa valossa, sekä tulla paremmiksi ajattelijoiksi ja kohtuullisemmiksi.

Useimmat yliopistot tarjoavat hintatietoja tuleville opiskelijoille verkossa. Eräissä oppilaitoksissa on tarjolla työkoulutusohjelmia, joiden avulla oppilaat voivat kattaa kulut.

Monet tutkinnon suorittaneet ovat oikeutettuja työllistämään arvostettuja voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, jotka tekevät humanitaarista työtä. Toiset työskentelevät tutkimuslaitoksissa, yliopistojen tutkimusyksiköissä ja valtion virastoissa. Mahdollisuuksia yksityisellä sektorilla ovat tuonti-vientiyritykset, ohjelmien hallinta ja markkinointi. Opetus on avoin niille tutkinnon suorittaneille, joilla on vaatimuksia alueella, jonka he haluavat työskennellä. Monet rakentavat lisätietoa ja valtakirjat edistämällä opintojaan maisteri- tai tohtoriohjelmalla.

Etäopiskeluohjelmat ovat kasvaneet viime vuosina. Saatat pystyä löytämään niin monta laitosta, jotka tarjoavat täysin akkreditoituja kandidaatin tutkintoja kuin ne, jotka tarjoavat perinteistä kampuskoulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.