Keystone logo

41 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ammatilliset opinnot
 • Yhteiskuntatieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (41)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet

  Kandidaatin tutkinto on yksi maailman suosituimmista valintoja jatko-opinnoista, ja yksi loistava vaihtoehto on ammatillinen kandidaatin tutkinnon. Nämä ohjelmat on taipumus keskittyä uran sovelluksia ja koulutusta, tarjoamalla opiskelijoille lisää työllistymismahdollisuuksia, kun ne valmistuvat.

  Yksi suuri alue voit jatkaa ammatillinen kandidaatin tutkinnon on yhteiskuntatieteissä. Mutta mikä on Professional Bachelor in Social Science? Tämä tutkinto on suunniteltu auttamaan opiskelijoita oppia käyttäytymistä yksilöiden ja yhteiskuntien sekä miten tehdä parannuksia maailman. Kurssit saattavat sisältää aiheita kuten taloustieteen, valtio-oppi, psykologia, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, sosiaalipolitiikka, vieraat kielet, filosofia, viestintä, ja jopa lapsen kehitystä.

  Opiskelijat, joilla kandidaatin yhteiskuntatieteissä huomaavat, että heillä on lisääntynyt etu maailmanlaajuisen kilpailun työmarkkinoilla.Muita etuja ovat laaja tietopohja, jota voidaan helposti soveltaa aikana uran, sekä tehostettua viestintää, ongelmanratkaisu ja kriittisen ajattelun taitoja.

  Kustannukset ottaa tutkinto yhteiskuntatieteissä voi vaihdella suuresti, koska se riippuu useista tekijöistä vaihtelevat rakenteen ohjelman valintoja yksittäisen opiskelijan. On erittäin tärkeää niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan huolellisesti koulu he haluavat osallistua, jotta voidaan määrittää, onko se hyvä taloudellinen sovi heille.

  On olemassa monia erilaisia ​​uraa, jotka voidaan toteuttaa yksi näistä astetta, kuten sosiaalityöntekijä tai opettaja. Opiskelijat voivat saada uran terveydenhuollon, koulutuksen, hallinnon, oikeusjärjestelmän, kaupallisille organisaatioille tai jopa yksityiset yritykset. Ne voivat halutessaan keskittyä tietyille alueille, kuten sosiaalista vanhustyössä tai levoton nuoriso.

  Jos olet kiinnostunut jatkamaan ammatillinen kandidaatin tutkinto yhteiskuntatieteissä, voit alkaa etsiä oikea ohjelma tänään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.