Keystone logo

4 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ylellisyysmarkkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Ylellisyysmarkkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Ylellisyysmarkkinointi

Kun suoriutuneelle college suuren määrittämän työselostus, opiskelijat ovat yleensä myönnetään kandidaatin tutkinto. Tämä diplomi edustaa hallintaa pääaineen pellon, ja tutkinnon suorittaneet voivat hakea työtä tai, jos he niin haluavat, jatka opiskeluun.

Mikä on Bachelor in Luxury Marketing? Se on monitieteinen koulutusohjelma, joka kehittää opiskelijoiden tietämystä käsitteitä kuten tuotemerkki, tuotekehityksen, myynnin ja tietenkin, markkinointi. Korostaminen ylellisyystavaroita on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita uran huippuluokan ympäristöissä ja projekteja. Kurssit, jotka voivat olla opetussuunnitelman kuuluu johdanto muodin, markkinoinnin, suunnittelu ylellisyyttä ja arvo-pohjainen myynti tekniikoita. Jokainen näistä on välttämätöntä kehittää opiskelijoiden kykyä suoriutua hyväpalkkainen toimialoilla.

Kandidaatin in Luxury Marketing hyödyttää opiskelijoita tutustumalla niitä konventioita arvokkaat teollisuudenaloja ja valmistella heitä osallistumaan hyvin tällaisiin ympäristöihin. Yleinen markkinoinnin taitoja, jotka korostuvat ohjelmassa myös antaa opiskelijoille yleensä houkuttelevia ominaisuuksia vuokraamalla johtajat.

Kustannukset kandidaatin Luxury Marketing määräytyy useista tekijöistä, mukaan lukien mikä koulu haluat osallistua ja missä se sijaitsee. Jotta saat parhaan arvion kulut, ota yhteyttä edustaja hakutoimistopalvelut.

Monet valmistuneet tämän tutkinnon uraa muotialalla. Aste n risteävää painotuksia hyväpalkkainen arvosta ja markkinointi tekniikoita tehdä opiskelijoille tämän tiedon voimavara luksusmallisto työnantajat etsivät taju yhteistyökumppaneitaan.Saatat löytää itsesi päteviä kantoja kuten tuotepäällikkö, markkinointipäällikkö tai kampanjan suunnittelija huippuluokan työnantajia monilla teollisuudenaloilla.

Jos olet kiinnostunut ansaita kandidaatin in Luxury Marketing verkossa, on olemassa joitakin kouluja, jotka voivat tarjota tällaista ohjelmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.