Keystone logo

15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ylellisyysjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Johtamisopinnot
 • Ylellisyysjohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Ylellisyysjohtaminen

   Kanssa kandidaatin tutkinto, yksilöt ovat valmiita jatkamaan edelleen koulutusmahdollisuuksia, siirrä suoraan tyydyttävä ura, tai voivat saada suurempaa ammatillista menestystä kuin heillä jo on. Ohjelmat vaativat tyypillisesti noin neljän vuoden harjoitustyö. Nämä perus ohjelmat pohjustaa että yksilöt tarvitsevat tulla perehtynyt valitsemaansa teollisuudessa.

   Mikä on Bachelor in Luxury Management? Ohjelma kattaa muun muassa muoti, vähittäiskaupan, ja hotellin johdon. Ohjelmat keskitytään yleensä hallintaan ylellisyystuotteiden ja muodista, sekä ylellisyyttä palvelut. Opiskelijat voivat altistua tehokkaimpia menetelmiä matkailun tai vähittäismyynti uusien muodista. Ne on varustettu käytännön koulutusta vahvistamaan koulutuksen malleja, jotka he opiskelevat. Kurssit sisältävät yleissivistyksen vaatimukset ja luokat keskittyi suoraan opiskelijoiden uran mieltymykset.

   Kanssa kandidaatin tutkinto, monet opiskelijat ovat valmiita siirtymään suoraan työvoimaan. Vaikka jotkut heidän ikäisensä voi hakea töitä ilman tutkintoa, jotka ovat suorittaneet ohjelman voi usein siirtyä suoraan johtotehtäviin. Harjoittelupaikat ovat usein saatavilla, että esillä opiskelijoille mahdollisuuksia rakentaa omaa ammattilaisten verkoston.

   Kustannukset ohjelmiin osallistumisen vaihtelevat, luonnollisesti. Koulut ja oppilaitokset, erityisesti kansainvälisten rajojen, luoda eri opetusta aikataulut. Kiinnostuneita henkilöitä tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan maksua tietoa.

   Tutkinnon voi löytää tehtävissä markkinointi, myynti ja brändäys alueet ylellisyyttä teollisuudelle. Muita tehtäviä mm muotitoimittaja, tuotemyynti, suunnittelu, kuvitus, tekstiilit, tuotekehitys, hotellien johtamiseen, ja ylellisyyttä tuotemerkin hallintaan.Jotkut valmistuneet työllistyvät jossa keskitytään väärentämisen, kun taas toiset ovat töissä toimitusjohtaja sisustus liittyvät hotellit. Jotkut ammattilaiset keskittyä myyntiin ja muut tutkimuksen muotivirtaukset.

   Jos olet koskaan harkinnut uran ylellisyyttä hallintaan, voit tarkistaa koulutusmahdollisuuksia käytössäsi viittaamalla ohjelman listalle. Löydät yksinkertainen lyijyn muotoja, jotka yksinkertaistavat yhteyttä kouluihin. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.